Dansen i mitt hjärta!

Heej! :)

Åh var ska jag börja!? Jag har nyss varit på mina dansträningar. Baletten kunde jag bara vara med på och göra lite övningar på stången. Men, då vi hade jazz hände något med min kropp. Jah började vara med försiktigt på uppvärmningen och helt plötsligt var min skada som bortblåst. Jag tror att min kropp verkligen har saknat att dansa så det fungerade som en värktablett - skickade signaler till hjärnan som talade om att jag inte hade ont.

På jazzen har vi ny tränare för den här terminen. Det beror på att vår förra tränare har blivit gravid. Först var det en besvikelse, men då vi fick höra att dansläraren som har dansskolans högsta grupper - de som dansar i melodifestivalen och liknande- det är henne vi ska ha! Hon berättade att varför hon ska ha oss är för att vår danslärare har sagt att vi är den bästa andraårsgruppen de någonsin haft - så jävla kul! :D Så som hon sa har vi inte lite att leva upp till ;) Men vi är en liten nett grupp, bara hälften så många som de andra grupperna, och vi är grymma! Så det ska gå bara fint.

Men nu till det allra bästa. På showen ska vi dansa till Moulin Rouge. Alltså ni förstår inte, det är liksom varje dansares dröm att få dansa till! Vi ska dansa ett långt nummer med ihopmixade låtar, och som vår tränare var. bara vara de bästa i hela showen. Roligt är att de har riktiga moulin rogue kläder så vi ska dansa i korsetter och stora vackra kjolar. Vi har redan satt igång med dansen för fullt och det är så feminin och sexig dans så det finns inte. Det är höfter, det är slänga med håret, allt går snabbt som attan, det är lite porriga inslag som görs så snabbt att det blir perfekt - ja allt är hittills grymt! Det är nu man fattar vad som verkligen är roligt i ens liv. Det är detta jag är ämnad för att göra. Just nu har jag en massa nya planer angående dansen och mina föräldrar stöttar mig fullt ut, ah vad glad jag är!

Nu väntar en härlig träningsvärk imorgon, äntligen! :)



Kommentarer
Postat av: Eva

Enligt mej så är faktiskt en av de bästa känslorna träningsvärk efter ett hårt danspass.

2008-01-15 @ 23:13:55
URL: http://ewaas.blogg.se
Postat av: Mandy

Ja Eva, jag kan inte annat än att hålla med dig. Det är ju trots allt kvittot på att du har jobbat.

2008-01-15 @ 23:17:12
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: Tobias R

skönt att du slapp smärtan för ett tag =) och massa snygga dansrörelser säger då?mhmm.. låter som om att det inte är en show som man vill missa ;)

puss

2008-01-15 @ 23:24:25
Postat av: Anonym

vad är det för nya planer du har angående dansen? om du någon gång byter dansskola bör du börja på sway, jag gick på külers förut men sway är så mkt roligare!! verkligen, asså lk e oxå bra men det är så gammalmodigt liksom, det är mkt nyare låtar och modernare danser på sway! men om du trivs kanske de e onödigt :P ville bara säga de iaf ;)

2008-01-16 @ 16:11:53
Postat av: Anonym

Kan inte du börja videoblogga? du skulle få mycket fler läsare kan lag lova och oj så kul det skulle vara att se och höra dig :D

2008-01-16 @ 16:47:23
Postat av: Anonym

Det är sannerligen inte alla dansares dröm att få dansa till Moulin Rouge. Finns så mycket annat som alla dansskolor i hela världen inte har gjort än. Överskattat.

2008-01-16 @ 22:38:09
Postat av: Mandy

Nej jag uttryckte mig efter mina personliga erfarenheter och alla dansare jag känner sitter inne på den drömmen. Därav det uttalandet. Om inte annat har det länge varit min dröm!

2008-01-16 @ 22:44:48
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: Anonym

kuuul!

2008-01-16 @ 22:46:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0