Alone med Celine Dion

Nu har jag vilat och är tillräckligt pigg för ett par timmars plugg! Satan vad svårt det är, brukar inte ha speciellt svårt för mig när jag pluggar man det här är fan det värsta hittills. Exo- and endogenous processes, eskers och så vidare. Nej usch, tråkigt är det också! Men det är bara att bita ihop, snart är det sommarlov tänkte jag säga.. men riktigt så väl är det dessvärre inte. ;/

Har suttit hela förmiddagen då jag inte sov och lyssnat på den här underbara låten med Celine Dion. Jag älskade den redan då jag hörde den med Anders Johansson. Men självfallet är den ännu bättre med denna sångdrottning. Man bara drömmer sig tillbaka till stranden utomlands, en natt spenderad med någon man tycker om.. hade inte varit helt fel så här en dyster januaridag.


Puss så länge!


Kommentarer
Postat av: Anonym

ska du plugga till jurist i milano då?

2008-01-10 @ 16:15:52
Postat av: Mandy

Nej, självklart inte. Jag vill ju som det ser ut nu stadga mig i Sverige sen och ska jag bli jurist i Sverige måste jag också ha studerat det svenska rättssystemet här i Sverige, och kanske tagit ett år på Law school i England. I Italien tänkte jag bara jobba, plugga italienska och leva enligt den italienska kulturen :)

2008-01-10 @ 16:19:38
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: Felicia

Hoppas du får en mysig kväll! Kram Felicia :)

2008-01-10 @ 17:11:25
URL: http://COKE.blogg.se
Postat av: Gås

Nämen ouh! Härligt att du har den goda smaken att tycka om Celine!

2008-01-14 @ 17:46:34
URL: http://www.edsvikenf.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0