SPORTLOV!

Hej alla glada!

Nu har jag äntligen sportlov och jag är så jävla lycklig! Så skoltrött och omotiverad som jag var igår vill jag aldrig uppleva igen. Idag har jag bara haft två lektioner då vi fick compensation från engelskan efter att ha haft vår in class essay i tisdags. På idrotten har vi ledarskap nu varje lektion då två eller tre elever undervisar/håller i en lektion som de själva har valt och förberett. Tjejerna idag hade valt dans och det var faktiskt jätteroligt! Jag brukar aldrig tycka att idrottslektionernas danstillfällen är speciellt roliga eftersom att det både är väldigt simpla men även ofta väldigt oprofessionella. Okej, klart det inte var speciellt svåra övningar eller koreografier på danslektionen idag, man får ta det för vad det är helt enkelt. Men det absolut viktigaste med dans är att det ska vara roligt, och även för mig som faktiskt ligger en del nivåer över så var det riktigt kul idag! Och det är inte alltid det lättaste att få med en hel klass och skapa dansglädje. Så dessa tjejer gjorde ett utmärkt jobb om jag får säga det själv.

Nu kom jag precis hem. Är rätt kluven om jag ska åka tillbaka till skolan för att ha mentor meeting där vi ska få information om att studera utomlands eller inte. Jag känner nämligen tröttheten lägga sig över kroppen som ett tungt täcke och jag vill mycket hellre sova ett par timmar innan min dansträning börjar. Vi får se hur jag gör, kommer pappa hem under lunchen kan han säkert skjutsa mig så då åker jag dit i så fall. Blir det så annars att jag bestämmer mig för att det är utomlands jag vill utbilda mig så föredrar jag nog att boka in ett eget möte med studievägledaren då det blir aktuellt.

Vi hörs senare då jag ska berätta vad jag ska ägna min fredagkväll åt! Till att börja med tjugo över fem står dock dansträning - street på schemat.

/ Mandy

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0