Sluta strula offentligt!

Häromdagen då jag var med Tessie och skulle äta lunch fick vi genast känslan av att lunchen skulle komma upp igen då det ligger ett par i en soffa och råstrular som om de vore hemma. Deras fötter låg på bordet och man såg alldeles för mycket av vad de höll på med. Situationer som dessa är bland de mest osmakliga som finns och jag förstår inte hur man kan tycka att det är mysigt att ligga helt offentligt på en soffa i 45 minuter som om deras tungor var som fastklistrade. Visst det är säkert jättemysigt att vara sådär nykär så att man inte kan slita sig från varandra, jag vet faktiskt hur det känns - skillnaden är bara att jag personligen väljer att stanna hemma i sängen hela dagarna då ;) För ska man ligga i en soffa och mysa med sin pojkvän på en restaurang med fötterna på bordet i 45 minuter då är det för fan läge att stanna hemma istället.  

Likadant då man står i kö till biobiljetter eller vad det nu kan vara och man har oturen att hamna bakom ett par som står och strular så att man ser allt saliv som växlas mellan dem och man vill bara sjunka genom golvet. Jag må låta totalt känslokall men jag kan inte minnas att jag betedde mig så osmakligt då jag hade pojkvän. Dessutom vill jag inte se två fula människor som står och kysser varandra så att det ekar i hela restaurangen då man ska äta, då försvinner matlusten all världens väg... Hårda ord tycker ni men jag tycker att det är vidrigt.

The worst of having a romance of any kind is that it leaves one so unromantic.. Något som kan ha drabbat mig?

Inte alls! :)

Kommentarer
Postat av: Linn

hahaha jag håller med dig. Bara för någon dag sedan så var det ett par som hånglade på bussen från att dom klev på till att dom gick av..hur orkar man egentligen? :P Hoppas att dom fastnar in i varandras tungor någongång så slipper man se salivet rinna ut..nej usch :P haha.

2008-02-04 @ 22:12:00
URL: http://Linnsaaans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0