Nyvaken och sjuk...are

Godmorgon.

Har blivit ännu sjukare... var ska det här sluta? Så med min misstänka influensa stannade jag hemma från mina två lektioner idag. Främst för att inte smitta ner hela skolan. Dessutom har jag som vanligt legat och hostat hela natten så inte nog med att min familj inte fick någon sömn inatt så somnade jag själv runt fyra imorse..

Nu är min älskade Tessie samt Ida påväg hit. Vi ska skriva klart vår presentation vi ska hålla imorgon om social services i USA, Storbritannien och Sverige. Sedan ska jag och tessie sitta uppe hela natten och skriva klart Geography assignment. Först lär vi få åka och köpa ett par kg godis så att vi kan hålla oss vakna. Jag kan ta bilder om ni vill! Men då får ni fasiken lova att ha överseende med mitt utseende. Då man är sjuk är man verkligen inte snygg någonstans..buhu :(

Sedan måste jag bara passa på att tacka för alla fina kommentarer jag fick igårkväll, det värmde verkligen! Jag hade en riktig helveteskväll som ni vet. Inte nog med det som redan hände så försvann ALLT jag hade skrivit på min engelskapresentation så jag fick sitta i fyra timmar och skriva om allt. Ibland har man inte lite otur... Men idag hoppas vi på en bättre dag, trots det übertråkiga vädret.

Tänkte säga att jag måste gå och göra mig iordning men jag kan lika gärna ge upp tankarna om att se fräsch ut tills de kommer redan nu. Det är lika omöjligt som att hitta en nål i en höstack.. nej det var ett dåligt exempel. För det går ju faktiskt att hitta en nål i en höstack.

Auf Wiedersehen!

Kommentarer
Postat av: emma

har en tävling för alla tjejer där man kan vinna en fin parfym

2008-02-07 @ 12:04:29
URL: http://www.enlitentax.blogg.se
Postat av: PATRICIA KLINTEBERG

Hopppas du får en riktigt trevlig torsdag! ♥

2008-02-07 @ 12:11:59
URL: http://KLINTENS.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0