Jag känner mig förvirrad

image278Ni som ser på top model vet att tjejen Heather som ser ut att vara en ren naturbegåvning inom allt vad modellande heter har en rent ut sagt vidrig hållning. Som dressyrryttare och balettdansös är hållning något jag måste tänka på ungefär lika ofta som en body builder tänker att han måste äta och träna. Men nu till det väsentliga, det som har någon form av relevans i mitt nattliga inlägg:

Kan det verkligen stämma att hon har fått den hållningen från för många timmar hängandes framför datorn? (Skriver jag med ett överdrivet rätande på ryggen...) Jag menar, det är ju en av de "myter" som föräldrar i alla år har använt som en anledning till varför man inte ska spendera för många timmar framför datorn. Stämmer det som Heather hävdar så kan ju det betyda att man faktiskt får fyrkantiga ögon av att titta för mycket på tv, att ögonen till slut fastnar efter för mycket tittandes i kors, att man faktiskt får mask i magen om man äter snö eller att man blir stark av att äta spenat!?

Jag är förvirrad.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Om du inte visste att man lätt kan drabbas av mask i magen om man äter snö så måste du ju vara pantad på riktigt..

2008-02-28 @ 01:38:04
Postat av: Mandy

Och om du min vän inte förstår den gnutta ironi som präglade detta inlägg tycker jag väldigt synd om dig. Det är nämligen det mina tankar handlar om såhär en onsdagkväll: om jag får fyrkantiga ögon av att titta på tv eller mask i magen av att äta snö. Vad som stämmer och inte stämmer är totalt irrelevant, men du lilla vän verkade inte ha förstått den detaljen. Inte lätt att vara korkad :)

2008-02-28 @ 01:43:19
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se
Postat av: malin

haha grymt skrivet inlägg!

2008-02-28 @ 01:47:14
Postat av: Jennie

Haah bra inlägg!

2008-02-28 @ 02:42:32
URL: http://hallon8.blogg.se
Postat av: Helena

Godmorgon! Hoppas att du får en jättefin dag!

2008-02-28 @ 10:40:23
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Eva

Men det är också en sån där grej, när man är blyg & stänger in sig själv böjer man liksom på sig sådär... Det kanske inte har så mkt med saken att göra, jag vet inte.

2008-03-02 @ 18:39:44
URL: http://ewaas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0