En sängliggandes sjuklings dagbok

Har du svårt för människor som tycker synd om sig själv bör du sluta läsa nu. Känsliga personer varnas!

Hej allihopa!
Fy satan vilken tung dag det har varit! Natten inatt var hemsk, jag låg och hostade så mycket så att jag var säker på att ena lungan skulle flyga upp vilken sekund som helst. Jag har då aldrig hostat så hårt så att det kommer blod upp men det gjorde jag inatt, vidrigt säger jag bara. Med alldeles för hög feber, ont i halsen, ingen röst, blek som ett lakan - you name it, så slet jag mig ambitiöst upp ur sängen klockan tio imorse för att närvara på dagens första lektion - matte. Där satt jag blek och ful, det är inte sant hur ful man är som sjuk, i alla fall, hostandes och suckandes och bara önskade att lektionen skulle ta slut. Men jag räckte så ambitiöst upp armen varje gång en fråga ställdes. Jag menar, har jag ändå släpat mig dit så kan jag ju lika gärna anstränga mig lite.

Sedan fick jag i mig ett par värktabletter plus lunch och började känna mig en aning bättre. Då bestämde jag mig för att stanna på de återstående två lektionerna. Först geografilektionen då vi fick tillbaka de stooora projektet vi skrev i ett par veckors tid innan jul om ni kommer ihåg dem. Det lär ni göra då jag var i upprivningstillstånd och med all säkerhet lät er ta del av det. I alla fall fick min grupp MVG på både presentationen och själva arbetet så det var trevligt. Det var rätt krångligt det där.. vi arbetade bokstavligt talat ihjäl oss - både dag och natt. Så ni som snackar en massa om att vi får våra betyg genom smör kan bara äta upp mina böcker eller något. Så mycket som vi pluggar så förtjänar vi verkligen våra betyg. Men det är också något jag vet att de som har något innanför pannbenet är medvetna om..

Nu ligger jag hemma i min säng omgiven av kuddar och duntäcken. Det blir som ni förstår inga träningar för mig ikväll, jag skulle bara bli hemskickad på en gång då jag varken har röst eller färg i ansiktet. Men på vägen hem handlade pappa allt som behövs för den som är sjuk. Det blev allt gott ni kan tänka er så ni lär ju förstå vad jag ska göra ikväll.. ;) PLUGGA... och tjockissvulla som ett annat fetto..I alla fall dagen till ära så är det fettisdagen vilket också resulterade i små semlor som vi köpte med hem. Det spelar ingen roll om man tycker om det eller inte, på fettisdagen ska man äta semlor. Likadant att man ska äta gröt på julafton även om man inte tycker om det. Det finns liksom ingenting att diskutera.

En annan sak... vet ni varför jag verkligen förstod att jag är sjuk på riktigt nu? Jo, för då jag var och handlade med pappa köpte jag de äckliga men dock så mycket starkare och effektivare halstabletterna istället för de godisliknande sakerna som är så mycket godare. Så ja, ni får jättegärna tycka synd om mig. :$


Kommentarer
Postat av: Caroline

http://carolinelidman.webblogg.se/1202200873_till_salu_del2.html#comment

Utförsälning i min blogg! Missa inte :)

OCH! Krya på dig min älskling!

2008-02-05 @ 17:54:03
URL: http://carolinelidman.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0