Bild från det förflutna

Hejsan!

Tänkte att jag skulle vara lite flitig gällande uppdateringen nu när jag har lite tid över. Ridningen gick helt okej, det är inte speciellt konstigt att min kropp tänkte mer på sängen här hemma än bakdelsvändningarna vi skulle rida.. men jag låter det vara okej för den här gången. I vanliga fall brukar jag pressa mig själv mer, men för att ha varit igång så överdrivet mycket i två dagar nu så är jag jättenöjd! Nu är jag dock trött. För övrigt red vi för ridskolechefen idag igen..

Käre PC skickade en bild till mig för några dagar sedan som är tagen på den sista klubbfesten jag gick på som Lyxpiraya.. hehe det låter lika roligt att skriva det varje gång :P Jag har velat fram och tillbaka gällande om jag ska lägga upp den eller inte. Men efter att ha vägt fördelarna gentemot nackdelarna som mycket handlar om att det här är en av få klubbfestbilder då jag inte ser så trashig ut så tänker jag faktiskt lägga upp den. Att David Lumpan är vid min sida också gör det så mycket trevligare ;) Höhö



Var vänliga och keep in mind att jag är 14 eller 15 (?) på bilden.. några år har faktiskt gått sedan dess (;

Annars vill jag bara visa min uppskattning för er läsare som har skickat mail angående er träning. Det var precis det jag ville att ni skulle göra och jag är jätteglad över att kunna vara till hjälp. Vill också passa på att tacka för de fina orden.

Nu ska jag ta itu med era mail, ska bli roligt med lite personligare kontakt med er läsare =)

Bjuder på Fast car med Wyclef Jean, haft den på repeat hela kvällen.


 

Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0