Activity day

Då har man gått och blivit träningsnarkoman igen. Vad detta innebär för er är en start av Dagens Träning så att jag själv håller koll på hur mycket jag tränar varje dag.. Samt så kanske det triggar er att vara lika duktig som jag, hehe! :P

Tisdagens träning: Först ett ridpass och därefter två danslektioner direkt efter varandra med inriktning på styrka, kondition samt koreografi. Var igång i ungefär fem timmar, rätt duktigt jobbat. Det har definitivt känts idag vill jag lova.

Idag har vi då haft Activity day i skolan vilket innebär att vi får välja en förmiddags- samt en eftermiddagsaktivitet alternativt åka skidor. Jag som helt glömde bort att välja aktivitet hade tur att det fanns platser kvar på Friskis och Svettis- passet nu på eftermiddagen. Morgonpasset där jag hamnade i Skridskogruppen struntade jag dock i. För det första har jag inga skridskor som är större än storlek 34 och för det andra kan jag inte ens stå upp på ett par skridskor. Jag som var sådan naturbegåvning i det som liten... I alla fall har jag nu haft en timmes långt gympapass som var lagom tufft, trött blev jag absolut men nu när jag tränar så mycket som jag gör så blir det ju verkligen att man orkar mer och mer, rätt realistiskt :P

Inte nog med det har jag en ridlektion idag kvart i fem. Så även idag blir det en massa träning men det är bara roligt. Kroppen mår så bra av det och man ser så fräsch ut efteråt! 

Onsdagens träning: Friskis och Svettis- pass samt en ridlektion.

Här bjuder jag på en riktig skaka-rumpa låt som absolut kan vara skön att träna till. Den får mig dessutom att längta ännu mer till sommaren. Och vad är det dags för då om inte att gå på stranden i bikini med en kropp som man tränat flitigt nu under vårterminen? (: Kom igen nu tjejer, se det här inlägget som en start för ert nya liv där träning är a och o. Har ni svårt att komma igång så tycker jag att ni ska samarbeta med mig antingen via mail eller via bloggen. Jag hjälper er gärna att komma igång för är det något jag verkligen kan så är det just träning!

[email protected] (kommentera inte mailnamnet, det är gammalt :P)


Kommentarer
Postat av: jennifer

håller med dig till 100 %, träning mår man verkligen bra av, skulle aldrig klara att inte röra på mig.

2008-02-20 @ 18:04:19
URL: http://jenniferochsara.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0