Varför ska män vara så svåra?

    Prov imorgon och jag gör allt annat än att plugga. Detta är inte riktigt likt mig och jag vet inte riktigt hur jag ska beté mig. Det är väl dagen innan prov som man sitter fast vid ett bord, pluggar och knappt har tid att äta middag? Detta bådar inte gott för morgondagen.. men någonstans känner jag på mig att det kommer att gå bra i alla fall. Tvi mig!

    Förresten, julklappshandling imorgon. Varför ska det år ut och år in vara samma gamla problem med att det är så svårt att handla julklappar till män? Det spelar ingen roll om det är pappa, storebrorsan eller pojkvännen. Till oss tjejer finns det verkligen väldigt mycket som man kan köpa och egentligen inte fråga tjejen personligen vad hon vill ha eller tycker om. Ett klassiskt underklädesset i svart (förutsatt att man vet någorlunda storlek), ett diorkit eller något fint smycke fungerar alltid. Det behöver i alla fall inte bli någon pinsam tystnad där man ska försöka se glad ut vilket ändå alltid misslyckas - ungefär som då pappsen ska försöka le då han får något helt annat än vad han egentligen ville ha, till exempel en Stenströmsskjorta.

Har ni någon gång gett bort en riktigt lyckad present till någon av det manliga könet är alla tips välkomna. Vad gäller kreativa presenter är det något jag avstår från i år. Det ska alltså finnas att köpas i en butik.


Kommentarer
Postat av: frida

håller med! funderar på att köpa en snygg tröja till pappa, kommer verkligen inte på något annat...

2008-12-17 @ 22:35:03
Postat av: Fredrik *Frisören

fin bild!

2008-12-17 @ 22:51:19
URL: http://fredrikfredrik.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0