Vad brukar du göra för att bli på bättre humör?



Hej på er!

Jag sitter för tillfället och ringer runt till lite olika skolrelaterade saker.
Nu ska jag sätta igång med filosofin och därefter blir det dansträning ikväll. Jag känner mig i alla fall på mycket bättre humör nu, men det känns fortfarande tungt - såklart. Kanske känner jag mig lite gladare för att det kändes på svenskan idag som att min lärare visste om allt som har hänt i mitt liv då hon strök allt seriöst vi skulle göra idag och istället gav alla lappar där vi skulle skriva våra namn och sedan skicka runt till alla elever i klassen där alla skulle skriva något positivt om en.

Detta borde man göra mycket oftare än vad man gör! De flesta elever satt och läste sina kommentarer om och om igen eftersom att man blir så glad. Majoriteten av mina kommentarer handlade om att elever i klassen beundrar min person och min styrka att jag aldrig ger upp och att jag kommer att lyckas i livet. Det är nog det finaste någon kan skriva till mig. De tycker även att jag sprider sådan positiv energi omkring mig och att jag är snäll mot precis alla vilket de tycker tyder på styrka. Sedan kom de fram att jag var klassens coolaste bloggerska vilket kom från en viss kille, haha härligt att höra att även grabbar läser!! :) Sedan skrevs mycket privata saker som jag behåller för mig själv. Hur som helst en underbar uppgift där man får öva sig på både på att sätta ord på andra människors bra egenskaper samt man får det svart på vitt vad andra beundrar hos en.

Det blir kinamat till middag idag. En av mina favoriter. Då man är lite nere så ser man verkligen fram emot de små sakerna och mat är en typisk sådan grej. Hela dagarna i dagsläget ser jag fram emot tiden då jag får äta, och det är endast mina favoriter som det blir nu. Det är ju faktiskt lite synd om mig i dagsläget. :(

Sitter ni fantastiska läsare på några andra tips som kan muntra upp mig i dagsläget skulle jag bli överlycklig om jag får ta del av dem. Vi alla har ju våra egna knep för att bli gladare, och era kommentarer hjälper inte bara mig, utan alla ni läsare som väljer att läsa mina läsarkommentarer. Tack på förhand i alla fall! Får jag förresten många tips tänkte jag välja ut det bästa tipset samt länka om denna person har någon blogg.


Ikväll ska jag i alla fall göra något som jag vet fungerar för mig då jag är ledsen: träna! Jag ska träna tills jag får blodsmak i munnen och inte har någon möjlighet att ens tänka för att jag är så slut. Någon mer som tycker om det knepet? :)



Kommentarer
Postat av: Sandra

Det spelar ingen roll vad man gör - bara det är saker man gillar och med människor man trivs med och tycker om. När mitt förhållande tog slut för tre månader sedan så var det jobbigt, såklart, men jag gick till skolan, jobbade, festade, åt Ben&Jerry's, festade och gjorde grejer jag gillade. Musik brukar pigga upp också! Och det är okej att vara ledsen och må dåligt ibland, hur skulle man annars uppskatta de ljusa stunderna? :) Kram!

2008-12-02 @ 17:58:58
URL: http://sandraajax.se
Postat av: Anonym

men åh skriv vad allt är ifrån, tex den blåa kappan lägnre ned med guldknappar?? kram

2008-12-02 @ 19:46:47
Postat av: Anonym

Ett stadigt jävla knull.



ligga lite, gott gott.

2008-12-02 @ 22:23:32
Postat av: m

läsa din blogg? :)

2008-12-03 @ 00:38:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0