För att vinna måste man våga!

Ungefär såhär ser jag ut idag, fast jag ligger nu i min säng och inte i soffan och pluggar naturkunskap. Tungt går det definitivt. Detta är det sista provet på höstterminen och tro mig, det känns. Men om jag ska kunna njuta ordentligt av lovet måste det här provet gå bra, så det är bara att bita ihop.

Det är en trött men bra måndag idag. Bra ur den aspekten som kan läsas om i föregående inlägg. Men trött på grund av pluggandet som inte längre går att rymma ifrån.

Idag pirrar det ännu mer i kroppen än vad det gjorde igår. Rädslan av att det trots allt inte kommer att gå som vi vill och önskar är som bortblåst. För att vinna något här i livet måste man våga chansa och jag vill hellre ångra saker i livet som jag har gjort, än behöva ångra att jag aldrig gjorde det jag kände för att göra.

Nu ska jag gå och hämta ännu en festis och därefter blir det fortsatt plugg liggandes i min sköna säng, väntandes på ett efterlängtat samtal. Jag återkommer i nästa pluggpaus.

Auf Wiedersehen!

Kommentarer
Postat av: susanna

Hej allihopa! :)



Jag har alltid varit sjukt skeptisk mot såna här grejjer, men tänkte att det var värt att ge det ett försök. Allt som ger extra pengar (som det inte är då gott om i studentkassan) är värt ett försök, right? ;)



Så testa ni med! Puss puss





http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=129994

2008-12-15 @ 18:37:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0