Solariestrejkat 2 månader men brun ändå!

Tack för fina kommentarer och mail på facebook och min bloggmail.

Jag tog precis bilden till höger för att visa vad jag myst runt i här hemma ikväll. Jag såg i min kalender (bild nedan för er som tjatat att ni vill se den) att jag inte har solat på över en och en halv månad, och ändå ser jag inte helt blek ut osminkad. Riktigt skönt är det. Ett av mina nyårslöften är just att dra ner på solariesolandet just för att minska risken för hudcancer samt att jag sett alldeles för många unga tjejer som ser minst fem år äldre ut på grund av för mycket solande. Det är inte smickrande någonstans.

Imorgon bitti ska jag ha en intervju med min danstränare på ett café. Det är till hälsotidningen som är mitt hundrapoängsprojekt. Därefter ska jag gå på stan hela dagen. Jag ska träffa vänner och leta nyårsklänning, köpa födelsedagspresent till Hanna som fyller år i helgen (och ska firas ordentligt!!) samt julklappar till mina föräldrar. I år ska mycket pengar läggas på deras julklappar, så mycket som de gjort för mig och gett mig genom åren. Även mormor ska få något riktigt fint.

Kläderna som jag har lagt undan på Salt skall införskaffas på fredag, så alla bilder kommer alltså upp på shoppingen därifrån då. Jag är hur trött som helst nu så jag ska gå och lägga mig så fort det här inlägget är publicerat. Tack igen för allt fint ni skriver. Ni måste vara världens coolaste läsare.




 
  
Ja, här får ni då äntligen se mig och min stoora lärarkalender som knappt är stor nog åt alla mina anteckningar och måsten - ofta skol- eller träningsrelaterat kan tilläggas. Jag skyller det helt och hållet på VRG! Anyway, I just love it!

Förresten, innan jag går och lägger mig. Imorgon mina vänner, kommer ett inlägg om någonting som varken ni eller jag själv vill missa. Så vi hörs imorgon flickor och pojkar!


Kommentarer
Postat av: miriam

kan inte du berätta vad du önskar dig i julklapp och vad du har skrivit på din önskelista om du har någon? :) jag vill ha lite tips på fina klappar man kan önska sig

2008-12-11 @ 21:20:07
Postat av: jess

vart har du köpt diademet som du har på bilden?

grymt snyggt! letat jätte länge efter ett sånt.

2008-12-15 @ 18:33:02
Postat av: Mandy

Miriam: eftersom att jag ganska nyligen har fyllt år är det inte något speciellt. Men jag har hittat mycket fina kläder som jag önskar mig. Tyvärr vägrar mina föräldrar numera att köpa skor till mig.. :/ Men kommer jag på något bra ska det absolut upp i bloggen! =)



Jess: Från åhlens är der :)

2008-12-15 @ 18:41:38
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0