Skönhet personifierad

Pjuuh! Jag har suttit och pluggat sedan halv elva imorse framtill för ett litet tag sedan då jag tog en paus för middag. Min kropp är stel likt en kvinna med en ålder som är min multiplicerat med fyra. Min hjärna känns lika utarbetad som våra arbetare här hemma som äntligen, två månader senare än planerat, har blivit klara med vårt badrum. Allt har gått minst sagt riktigt bra, men än är det mycket kvar. - Med mitt arbete alltså.

För att koppla av sitter jag och googlar efter bilder på skönhet personifierad. Jag pratar givetvis om Christiano Ronaldo. Tanken var att jag skulle koppla av i samband med att mina ögon vilade på hans vackra linjer och vältränade kropp. Att jag aldrig lär mig, denna man framkallar endast och åter endast motsatt effekt i en flickas kropp. Sedanfortsätter googlandet och jag får fram en bild där han kysser en annan kvinna. Mina första känslor blir tragiskt nog känslan av att jag får se bilder på min pojkvän som är otrogen. Tänka sig vilken fel magkänsla man kan få ibland! Jag googlade trots denna mardröm vidare och fann sedan en bild med honom och en annan tjej då de låg och minst sagt myste på en strand. Jag såg, tack och lov, inte längre mig själv som offret, utan vad hände med den andra kvinnan? De två kvinnorna var trots allt som definitionen av skönheten och odjuret.


Kommentarer
Postat av: Rebecka

neeeeeeej christiano känns så yesterday... det finns gaaaaalet mycket snyggare! testa quaresma, cannavaro, pato etc! där snackar vi HOTTIES!!! Speciellt cannavaro... mmmmmm

2008-12-06 @ 14:13:08
URL: http://beckaw.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0