Som ett levande lik känner jag mig nu.

Hemma igen, ganska många timmar senare från när mitt inlägg skrevs imorse. Fy satan vad trött jag är. I 12 timmar har jag jobbat och hur fruktansvärt låter inte det? Vi tjejer var så trötta till slut att vi bara gled runt, skötte jobbet på ren rutin. Det måste ha sett riktigt charmigt ut. För er som vill fynda har vi för övrigt riktigt grymma reor och många fina nyårsklänningar.

Jag ska nu äta middag och sedan blir det nog sängen och sova för natten. Jobb imorgon igen, nästan lika många timmar som idag, men sedan blir det lite ledighet under juldagarna. Men jag ser verkligen inte jobbet som något påfrestande rent psykiskt. Man blir trött i kroppen som efter ett hårt träningspass, men man är fortfarande glad och lätt i huvudet vilket inte brukar vara huvudord i samband med skolvärlden, så att säga. För er som undrar är det jag själv som har valt att jobba en del nu på lovet. Detta på grund av att jag ska göra ett par "projekt" som jag velat göra väldigt länge, förmodligen sker det i februari någon gång, skulle jag tro, och då vill jag inte ta pengar från mitt sparkonto.

Jag tog kort på min outfit imorse. Dock var jag så trött att jag knappt minns var och hur jag tog bilderna. Jag tänkte i alla fall kika lite på dem nu så kommer förmodligen i alla fall en bild upp innan jag går och lägger mig.



Denna spelades flitigt idag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0