It's over.

Hej mina hjärtan..

Det har skett en del drastiska förändringar i mitt liv som jag inte vill gå in på i dagsläget
mer än att berätta att det är slut mellan mig och Michael och så kommer det också förbli. Människor visar ibland inte sina riktiga sidor förrän efter en tid och det har jag nu fått erfara. Jag vet inte vad jag känner, en tomhet helt klart, samt så känner jag mig lurad. Detta var väl det sista jag behövde i mitt liv. Men någonstans i all tomhet känns det bra. Det är absolut rätt beslut som har fattats, och den känslan är väldigt positiv i sådana här sammanhang.

I alla fall, en liten återblick på lördagen. Jag och Therese började föra här hemma med champagne och bra musik. Vi var riktigt taggade och drog som planerat först till Huset dit vi åkte mest för att ha varit där liksom. Det är ju mina vänner som har det och jobbar där så det kändes aktuellt att ha varit där i alla fall. Det hela liknade en klubbfest på både gott och ont. Vi dansade för fullt och det var inte alls stelt på något sätt - dock svettigt och en helt annan skara människor i jämförelse med andra uteställen.

Sedan åkte vi till Stureplan vid ett där vi mötte Fredrik och Tom och då gick vi till Laroy och stannade där till stängning. Där hade vi riktigt roligt också och killarna beställde in dricka i mängder. Fick ett samtal dagen efter där sötnosen ifråga frågade hur vi tjejer fortfarande kunde stå på benen då vi druckit nästan lika mycket som fullvuxna män som till och med de blev väldigt dragna. Men vi klarar mycket vi! :) Det blev shotrace och goda drinkar, precis i min smak. Sedan mötte vi även Calle vilket var jättemysigt! Det var jätteroligt att gå ut med Therese och åter igen med Fredrik som lär mig Stureplan. Fick sedan mysigt sovsällskap här hemma och en mysig adventsfrukost åts i form av nygräddade pannkakor med grädde och sylt och tända ljus till det.

Idag är ingen toppendag vilket ni alla lär förstå. Jag ska äta, äta och äta. Inte göra ett skit nu på förmiddagen rent ut sagt. Jag är så glad över att jag har världens underbaraste och finaste vänner. Jag upphör verkligen aldrig att förvånas över allt de gör för mig. Jag har varit lyckligt lottad som fått så många, fina vänner.

Jag har precis pratat med min underbara Ebba. Vettigare tjej får man leta efter och därför passar det extra bra att få kloka råd från henne i sådana här sammanhang. Hon kom på den utmärkta idén att vi ska ses idag runt fem och titta i affärer och gå ut och äta tillsammans. Lite kvalitétstid sådär samt så kan jag muntras upp lite i min prinsessas sällskap. Det är nämligen inte förrän imorgon som jag får min hemtenta som vi ska ha i relgion A, så därför har jag inte mycket plugg att göra idag. Det är även lektioner inställda idag, vilket är ett minus med VRG då vi inte får vikarier, så jag har ingen mer skola idag. Men det känns som en skänk från ovan, hade nog inte klarat att gå mer i skolan idag, förutom tyskan som jag var på imorse.

Amanda Bergman, Therese Forsberg
Jag och Tessiebabe på Laroy i lördags!


Kommentarer
Postat av: Alexandra,KAKHUSET

Vad tråkigt! Men skönt att du är nöjd med beslutet, det är viktigt. Kram

2008-12-01 @ 13:13:41
URL: http://metrobloggen.se/kakhuset
Postat av: Sara

Var de inte du som inte skulle ställa upp på mingelbilder? Du är på god väg till att bli en sådan som du sa att du aldrig skulle bli, sorry.. Sluta snacka skit och inse vem du är

2008-12-01 @ 14:50:27
Postat av: Marre

Hej!



Jag följer din blogg dagligen, och det komemr som en chock för mig att du har fattat ett sådant beslut med din pojkvän. Jag förstår inte riktigt vad som har hänt, och du skriver även att människor inte visar sina riktiga sidor, menar du att han inte har gjort det? det va ju typ himla bra mellan er för några veckor sedan, när du beskrev hur förväntans full du va inför eran resa utomlands, förstår inte vad som gick fel, skulle gärna vilja att du skriver lite mer om det, men det är förstårs din vilja. kram

2008-12-01 @ 14:56:42
Postat av: Mandy

Till Sara: Angående mingelbilder så skrev jag i ett inlägg i förrgår att jag övervägde att ställa upp på mingelbilder eftersom att jag älskar att plåtas. I inlägget du syftar på så har jag skrivit följande om just mingelbilder och att synas på Stureplan:



"Men tyvärr tillhör jag de människor som har en väldigt nedvärderande syn på de tjejer, där alla ser precis likadana ut, som dag ut och dag in står och posar flitigt framför Stureplans kameror och sedan ser det som en merit här i livet. Jag är säker på att det finns massor med intelligenta och ödmjuka tjejer som syns på alla dessa vimmelbilder vecka ut och vecka in, men deras intelligens utåt sett försvinner i åskådarnas ögon i samband med att de förlorar sin distans till festandet och Stureplans förtrollande värld."



I tre helger (Efter att jag har fyllt 18 år då de flesta är ute tre dagar i veckan och festar för att de äntligen har åldern inne) har jag suttit deppig och ledsen med ansiktet i skolböckerna. Detta var den första helgen på MYCKET lång tid som jag unnade mig själv en helt pluggfri helg och en möjlighet att gå ut på krogen. Nästa helg sitter jag bänkad i mitt kök med plugg upp över öronen både fredag och lördag kväll igen. Hur kan du efter en helgs utgångar veta hur jag kommer se ut inom en snar framtid? Då behöver du nog läsa mer i den här bloggen och inse att 90% av min tid går till plugg och allt som är skolrelaterat. Du menar att jag är en blivande stureplansbrud som förlorat distansen till nattlivet och gör allt för att synas på Stureplan, vilket var det jag skrev i inlägget som din kommentar syftar på - jag skulle hellre vilja kalla mig en något tragisk plugghäst som förlorar en stor del av min ungdom - inte till Stureplans nattliv utan till skolan och plugg. Jag tror att jag är för medveten om vem jag är för att behöva din hjälp till att få veta det.



Till Marre: Jag förstår att det kommer som en chock för er läsare. Men som ni förstår skriver jag i stort sett bara om de bra sakerna i vårt förhållande, och de dåliga sakerna får ni inte ta del av. Tittar du dock tillbaka någon vecka ser du att vi var i en svacka redan då och det har inte blivit bra sedan dess. Det här är defintivt rätt beslut men väldigt jobbigt just nu.

2008-12-01 @ 15:12:55
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: sara

Jag har inte på något vis kommenterat ditt festande och jag läser din blogg varje dag och är medveten om att du pluggar flitigt.. Men om andra tjejer/killar tänker som du gör när de ser bilder från stureplan så tänker de ju samma sak som du tänkt innan.



Och hur ska dessa personer veta att du är en sådan intelligent plugghäst, eller du kanske räknar med att alla som är inne på stureplan.se läser din blogg och därmed inte dömmer dig för de vet hur smart du egentligen är?

2008-12-01 @ 15:43:57
Postat av: Malin

Vad tråkigt att du och Michael har gjort slut. Men kämpa på och hoppas att du mår bättre snart och kanske hittar en ny pojkvän!



Vad roligt att kunna gå ut på krogen... jag är ännu för ung..



Ha det bra!

2008-12-01 @ 17:43:51
Postat av: Mandy

Sara, jag förstår precis hur du tänker, absolut. Men det jag menar är att jag kommer kunna gå ut på krogen så sällan så då de väl ser mig på mingelbilder kanske de tänker att jag är någon "stureplansbrud" som du menar. Men jag kommer aldrig bli en sådan som syns på mingelbilder tre gånger i veckan eftersom att jag sitter hemma och pluggar 90% av min tid - så förmodligen blir jag aldrig ett sådant ansikte man kommer ihåg från varje vecka eftersom att jag kan gå ut så sällan, förstår du hur jag tänker?

2008-12-01 @ 19:24:40
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Sofie

Han var inte värd dig! Du hittar kärleken i någon som verkligen älskar dig snart, lovar :)

2008-12-03 @ 15:38:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0