Vilken är din favoritjulkalender?



Hej bloggen!

Jag är på språng igen,
skall alldeles strax åka till en moské och göra lite research inför mitt religionsarbete. Så seriös är jag förstår ni.. :) Det blir ingen ridning idag eftersom att det är hoppning och mitt skolarbete är viktigare. Jag får rida igen det nästa vecka då det har lugnat ner sig lite. Gah, vad hungrig jag är! Den meningen kom från min mage som skriker efter mat.

Jag vill ha måndag nu så att min sista deadline är inne och jag och Therese kan jobba med vårt projekt, ta sovmorgon när vi själva vill och helt enkelt lägga vårt eget schema. Det kommer att bli grymt. Mycket plugg sittandes på restauranger och cafén. Det kan inte bli så mycket bättre än så.

Vet ni förresten vad jag gör nu varje dag i december? Eftersom att julkalendrarna bara blir värre och värre för varje år som går (de är pinsamma rent ut sagt) tittar jag nu på ett avsnitt av Mysteriet på Greveholm varje dag. Där kan vi snacka en riktig handling och den passar alla åldrar. Andra favoriter är Sunes jul, Pelle Svanslös, Ronny och Julia var söt samt När karusellerna sover, Trolltider och Julens hjältar älskade jag som liten :) .. nu känns det som att jag har glömt många av de bästa men jag kommer verkligen inte på någon mer som jag fortfarande skulle kunna titta på. Vilken bra julkalender har jag glömt? Och vilken är din favorit? Finns det någon som ser årets julkalender och vad tycker du om den i så fall?

 
Mina favoriter

Kommentarer
Postat av: Emma Lindgren

vad komiskt, nu förra veckan när jag var sjuk satt jag och kolla igenom hela greveholm och pelle svanslös.. jag vart som ett litet barn igen, dem är så himla bra!

fattar inte vad dem tänker med när dem gör julkalenderna nu förtiden, tycker någon att det är bra?

2008-12-03 @ 15:15:19
URL: http://fyfanemma.blogg.se/
Postat av: Anna

Årets julkalender är hemsk! Inte det minsta rolig eller julig eller något. Var inte född när Sunes jul gick men har sett den i efterhand och shit vad jag älskar den. Men min favorit är ändå "När karusellerna sover" och "Pelle svanslös" :)

2008-12-03 @ 15:31:15
Postat av: Mila

Jag gillade Jul i Kapernaum, eller vad den hette.. Och Mysteriet på Greveholm.

2008-12-03 @ 18:49:25
Postat av: Anonym

åh, julkalendrar är bästast!^^ <3

2008-12-03 @ 22:36:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0