Our project rocks!

 

Hej bloggen!

Imorse vaknade jag av Tessisen som var påväg till mig.
Vid elva satte vi oss ner i våra myskläder och började skriva frågor till de personer som vi ska träffa. Bland andra Tony Irving och Måns Zelmerlöw - som är namn som ni förmodligen känner igen.

Sedan tog vi en paus för lunch då papi kom hem med pizza och coca cola. Till det tittade vi på Sunes Jul och Saltkråkan, riktiga klassiker. Nu sitter vi åter igen med vårt grymma projekt och planerar in möten med sponsorer et cetera. Vid fyra ska jag gå ner till stallet för att rida och då ska Tessie möta personen som hyr ut flaket till oss för att skriva på papper. 

Efter ridningen blir det fortsatt planering över en middag i stan. Och därefter blir det Saw V på Sergel. Jag ville inte se något romantiskt skit på grund av omständigheterna så Twilight får vänta, är säker på att jag kommer älska den då allt lagt sig lite som har med just kärlek att göra. 

Till helgen blir det utgångar båda dagarna så det kommer bli grymt! Dags att tagga till redan nu känner jag. Ebba hörde dessutom av sig igår och har nu planer för oss två samt Erika på nyår. Fy satan vad grymt det kommer att bli! Både middag och festen som äger rum på samma ställe är fixat, sällskapet är grymt och jag har endast nyårsklänning och skor att bekymra mig över. Ingen ångest med andra ord. :)

Nu ska jag och min prinsessa plugga vidare här i min soffa. Inga bekymmer, inga konstigheter. Kan det inte vara såhär under en större del av skolåret?

Puss och kram! 

Kommentarer
Postat av: mandy

vilka snyggingar!:D

2008-12-10 @ 19:29:31
URL: http://mandywuhu.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0