Tack för en trevlig kväll!

Godmorgon!..

Jag vaknade nyss.
Riktigt skönt att få sova ut och därmed sova bort den baksmälla som annars hade gjort mig väl påmind om gårdagen. Allt som allt var det en lyckad kväll tack vare trevligt sällskap. Jag mötte Fredrik vid halv tolv då vi knatade till hans vän där vi förade och tittade på VSFS. Vi stannade där ett ganska bra tag och jag fick verkligen känna på att vara en minoritet bland grabbarna, så att säga. Å andra sidan är jag ganska härdad då jag har vuxit upp med två storebröder.

Vi tog en liten promenad till Laroy där vi inte stannade länge. Istället gick vi till LCL där jag inte varit tidigare och mitt sällskap jävlades med den duktige bartendern som tydligen jobbar för dem under sommaren, vilket resulterade i alldeles för mycket av det goda, för oss alla skulle jag tro. Men jag hade jättetrevligt och det blev många skratt under kvällen. :) Sist men inte minst tog vi oss till White room, men där stannade jag bara ett tag. Jag var nöjd med kvällen som den var och började känna mig trött av lite olika anledningar.

Skönt i alla fall att ha sovit ut ordentligt idag. Jag känner mig pigg och det känns skönt att jag har en vecka framför mig där utgångar inte står på schemat. Utan snarare jul, harmoni och en massa tid med familjen (och jobbet...). Jag har nämligen själv valt att jobba en hel del den här veckan (självklart inte juldagarna). Eftersom att planen var att jag skulle vara borta i Milano under halva lovet, och därmed inte ha möjlighet att jobba. Men i en ung flickas liv ändrar man sig från en dag till en annan och nu har jag äntligen tagit mitt förnuft till fånga och bestämt mig för att jag stannar i Stockholm. Inga mer dumheter nu, Mandy!

Jag tog lite bilder på min outfit igår. Jag ska ladda över bilderna till datorn om ett tag, så kika in här igen då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0