Adriana Lima

Godmorgon allihopa!

Jag vaknade då för bara ett tag sedan och får verkligen känslan av att jag har sovit ut idag. Planer för dagen är att jag strax ska börja göra mig iordning för att åka till Odenplan och sola lite solarium, som många andra idag dagen till ära misstänker jag. Det är inte bra att sola två dagar i rad, men jag har inte bränt mig och jag tänker inte sola på ett väldigt bra tag efter detta, så då går det väl an. Sedan blev jag så brun efter igår så då är det svårt att tacka nej till att bli ännu brunare, farliga tankar - det är jag medveten om. Sedan blev ögonbrynen ganska mörka då jag färgade dem igår och då är det lika bra att få ännu brunare ansikte så att det blir sådär snyggt och lite mer naturligt som jag alltid hade det förut. Se bild nedan.



Skillnaden på verkligheten och bilden är dock att jag ännu inte har noppat ögonbrynen utan de ser snarare ut som mörka buskiga saker. Eller buskiga och buskiga, jag har rätt smala ögonbryn av mig själv. Men då de blir relativt mörka ser de genast mycket större ut. Dags att jag ger dem en rejäl make over så att Patrik som jag ska träffa senare inte går åt ett annat håll av ren rädsla då han ser mig. Haha, det vore ju förargligt!

I alla fall ska jag som skrivet träffa Patrik vid sju då han slutar jobbet. Vi pratade om att fika men jag vill mycket hellre äta på Taco bar. Jag hoppas att han går med på det! Jag ska faktiskt jobba imorgon, dagen till ära. Jag kan helt enkelt inte säga nej, och tjejerna har ställt upp så mycket för mig så jag tänkte att jag kunde ställa upp för dem då det ändå inte rör sig om många timmar. Jag skulle väl tippa på att jag börjar runt ett, två någon gång och så stänger jag redan vid fem. Så det kommer att gå galant! Därefter blir det raka vägen till Ebba för förkrök med tjejerna och där gör jag mig även iordning. Jag kommer bli så snygg! Många bilder skall tas, och ni mina vänner, blir de första att få se dem.

Sedan bär det av för middag och sedan eftersläpp på Victoria. Många bekanta ansikten lär vara där, och det ska bli väldigt roligt att se hur kvällen utvecklas... Allt om det på nyårsdagen då jag ska hem till världens bästa Filippa igen. Vi ska handla hem kinamat och en massa annat gott och självklart se på det bästa som finns. *Trummvirvel*... nämligen Victoria's secret fashion show. Jag ska se på världens snyggaste tjejer i underkläder, få en massa inspiration och sedan orka träna som en idiot för att upprätthålla den kropp jag har. Min favorit? Det vet ni ju vid det här laget. Adriana Lima, såklart.



Vackraste människan på denna jord.

Kommentarer
Postat av: nathanya

håller med hon är jätte vacker!

2008-12-30 @ 17:40:55
URL: http://natvan.blogg.se/
Postat av: Anonym

min favorit ocksååå :)

2008-12-30 @ 19:22:15
Postat av: Anonym

vad menar du "eftersläpp på victoria"? :P

har det nåt med VS att göra elr? puss!

2008-12-30 @ 19:36:53
Postat av: isabella

Bara en fråga, anser du att du är snygg?

2008-12-31 @ 01:15:02
Postat av: Mandy

Anonym: Haha, nej då. Victoria är en restaurang där vi ska fira nyår. Först är det middag för en massa inbjudna gäster och vid elva börjar eftersläppet, dvs då blir det fest för ännu mer gäster.



Isabella: Då väljer jag att svara på din kommentar med en fråga. Eftersom att du ser att jag lägger upp bilder på mig själv i mer eller mindre vartannat inlägg. Tror du då själv att jag skulle lägga upp oredigerade/oretuscherade bilder på mig själv om jag inte tycker att jag är snygg?

2008-12-31 @ 11:55:58
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Paulina

grymt snygg är hon allt :D

2009-01-04 @ 16:45:10
URL: http://telianen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0