Guten Morgen

Godmorgon alla solstrålar där ute!..

Detta kommer nog att bli en helt okej dag,
i alla fall med tanke på att jag har sovit mer än 12 timmar inatt. Det var välbehövligt, men inte bra för pluggandet som knappt blev gjort. Å andra sidan är jag bara mänsklig, vem har krafter att sitta och plugga och låtsas som att ingenting har hänt när en stor jäkla förändring har skett i mitt liv? Den 18e samt 30e december kommer att bli värst.. vill inte ens tänka på det. Men i dagsläget känns det helt okej. Det är ju dock alltid flera parter inblandade i ett förhållande, fler personer än den kille och tjej som är tillsammans som blir ledsna. Och det känns inte bra just nu.

Det är som vi alla vet aldrig roligt att bli singel. En av de värsta sakerna är allt smuts rent ut sagt samt gamla ragg som hör av sig och erbjuder "ett helande bad tillsammans" eller varför inte en träff för en cigg trots att de vet att jag inte röker, eller varför inte en natt på ett hotell för att jag behöver vila upp mig? Vad tror de egentligen? Dessa grabbar får mig att vilja kasta mig i en normal killes famn och hävda att vi är tillsammans tills jag hittar "den rätte". Killar likt dessa är smuts, och de får mig att känna mig som smuts också.

Nåväl, eftermiddagen med Ebbson igår var trevlig. Vi gick först runt i affärer och jag köpte två kjolar. Jag älskar alla flickiga kjolar som finns som man nu i vintertid kan matcha med ett par ribbade strumpyxor och under sommarhalvåret kan man ha dem till solbrända ben. Den här gången blev det en fluffig prickig kjol som är så flickig och söt så att det inte är sant. Den andra är en enkel marinblå med knappar längst upp, även den skall sitta i midjan - snyggast så! :)

Planerna var att äta på Vapiano, men dum som jag är tjatade jag på att vi skulle äta riktig snabbmat istället. Av någon anledning känns allt alltid lite bättre efter att man ätit riktigt fet mat. Jag vet att det är tvärtom för vissa, men för mig är det helande.. eller något. Men som Ebba sa; alltid har jag någon anledning till att äta snabbmat. Är det inte mycket plugg, är det något sorgligt som har hänt eller så har jag tränat massor och behöver ett riktigt skrovmål. Nåja, får ta tag i det där när våren och studenttider närmar sig. Men så länge jag tränar sex dagar i veckan är det nog ingen större fara rent fysiskt i alla fall.

Strax ska jag åka till skolan och få hemtentan som vår klass ska göra istället för provet vi skulle ha haft imorse. Hemtenta känns både bra och dåligt. Lärarens förväntningar blir alltid skyhöga i samband med en hemtenta. Efter skolan blir det plugg i mängder och därefter dansträning 20.30 ikväll. Jag hoppas att det blir en bra dag idag, men chansen är väl inte jättehög. Nej, nu ska jag försöka vara positiv.

Puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0