Ny mjukisdress i härlig lila!

Såhär ser jag ut just nu.. En mysig mjukisdress har jag på mig som jag fick i julklapp. Jag hade egentligen tänkt sola idag (det hade behövts ser jag nu...), men det blev aldrig så. Tänka sig, förr stod det högt upp på prioritetslistan, men numera orkar jag inte ens ta mig till solariet. Det finns liksom betydligt viktigare saker att göra. Börjar jag bli gammal och vis? ...Eller bara lat?

Mina ögonbryn måste också fixas innan nyår ser jag nu. Nyår är liksom dagen då allt ytligt ska vara fixat (bortsett från mina små skönhetsprojekt som sker i början av nästa år någon gång). Ögonbrynen som varken är noppade eller färgade på alldeles för lång tid. Imorgon ska jag fixa dem. Så får det bli. Sedan är mina naglar långa och starka nu igen, så en fransk manikyr ska jag göra ett par dagar innan nyår. Sedan solningen då som får bli ett par gånger innan nyår så att jag får en härlig färg till min lilla svarta. Och att inte glömma: kissande hunden och lite rygglyft. Vem kan motstå en vältränad brun svank som mynnar ut i något tight och fast? Inte jag i alla fall.

Nu ska jag titta på How to loose a guy in ten days. En film vars innehåll för övrigt skulle passa fint på grund av dess höga underhållningsfaktor i mitt liv. Någon tjejkompis där ute som är sugen? :)


Kommentarer
Postat av: Cathërine

hej. nice dress.

Du har verkligen en kanonblogg... mycket mer personlig och bättre än många av de stora bloggarna.



men har två önskemål.

a) du e ju sååå snygg. när får vi se dig i lovely tajta ridkläder, blanka stövlar,ridspö etc?



b) blir det videobloggar?



kram Cath

2008-12-26 @ 22:39:34
Postat av: Anonym

DU är BÄST!!!:*

2008-12-26 @ 23:34:47
Postat av: Linda

Jättesöt mysdress. Är själv på jakt efter någon, du vet inte var din är köpt? Diggar din blogg, mycket charmigare än många andra man ser ;)

2008-12-27 @ 14:33:19
URL: http://lillyz.blogg.se/
Postat av: Mandy

Catherine: Åh, vad gullig du är. Tusen tack! Haha, det kommer, det kommer. Videoblogg... jag vet verkligen inte. Jag vet att det ligger högt upp på er läsares önskelista, men jag själv är inte hundra. Ska jag göra en videblogg ska jag ha något speciellt syfte med den, inte bara prata i några minuter om ingenting.



Anonym: Wei, tack! :)



Linda: Tack Linda. Angående mysdressen ska jag fråga mami! =)

2008-12-27 @ 20:10:04
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Erica

Åå, jag älskar såna mysdressar! Jag äger några stycken ^^

2008-12-27 @ 20:45:46
URL: http://Ericalook.se
Postat av: amanda

mycket fräsch dress! :)

2008-12-28 @ 20:46:40
URL: http://bjur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0