Söndag

Godmorgon godmorgon!

Jag hade så mysigt här hemma i går kväll att jag helt glömde bort att skriva en rad eller två här. Jag låg i sängen med lapen, en bra bok, gott att äta och en söt grabb i telefonen. Kan det bli bättre? Det kan det i och för sig bli, för jag vet precis vad som är väldigt fel just nu. Men jag vet att allt kommer att bli bra igen. Det finns inget annat alternativ.

Det var så typiskt bara att jag inte gick och la mig strax innan nio igår som jag hela tiden tänkt att göra. Jag var hur trött som helst och skulle ha somnat i samma stund som huvudet la sig till rätta på kudden - och därmed fått betydligt fler timmar sömn än vad jag nu fått. Men istället la jag mig betydligt senare än så, hade förvisso en mysig kväll i mitt rum, men det är alltid jobbigt såhär på morgonen när man inte får sova ut ordentligt.

Jag fixade dessvärre inget av det som var tänkt att jag skulle ha fixat igår. Jag tog det istället bara väldigt lugnt vilket behövs det med. Jag riktigt njöt av att bara vara hemma. Men som skrivet ovan, det saknades någon, och den känslan är aldrig rolig att tvingas uppleva. Jag ska se vad jag får gjort idag efter jobbet, annars har jag ju faktiskt två hela dagar, måndag och tisdag, för förberedelserna inför nyår.

Nu ska jag få i mig något att äta. Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: :P

m, vad ska du göra på nyår? :)

har du inhandlat årets festblåsa än? :)



det är alltför överskattat, jag vet men ändå kul å veta :D



2008-12-28 @ 12:36:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0