Shopping och quality time med vänner!

Vilken bra dag det har varit! Efter ett möte med min danstränare gick jag lite ensam på stan tills min vackra Ebba kom och mötte mig. Tack och lov tänker nog min käre far. Jag var nämligen mitt uppe i min egna shopping, och att Amanda ska shoppa ensam är ingen hit. Jag har bara en röst i huvudet som säger: Köp det, någon gång kommer det komma till användning! ...Sedan om det är en maskerad fem år senare hör inte riktigt dit.

I alla fall var jag påväg att köpa ett par tighta mjukisar som var riktigt smickrande för rumpestumpen och de hade den härligaste färgen jag sett på länge. Vad gör det då att de är 10 cm för korta tänkte jag. Men då Ebba sa att till och med hon skulle vara för lång för dem förstod jag hur illa det hela måste ha sett ut. No offence hjärtat, men då förstod jag helt plötsligt vidden av att de faktiskt var korta.

Det enda jag kom därifrån med, åter igen tack vare Ebba, var världens mysigaste tröja som dessutom är ganska fin. Att tröjor både kan vara fina och sköna är något jag allt för sällan får erfara. Dock var Ebba (fjärde gången detta namn nämns, varför? - Ett av mina favoritnamn) på mig med mina skoköp jag gjorde innan hon dök upp. Jag hittade nämligen ett par skor med klackar som gav mig känslor som inte många killar har lyckats framkalla hos mig. Killar, förstår ni nu varför vi tjejer älskar skor? Många gånger ger dessa tjocka, höga klackar oss mer än vad era motsvarande ger. Med en gnutta överdrift, bör tilläggas.

I alla fall köpte jag två par skor i identiskt lika färger. Men tanken är att det ena paret ska vara vinröda och det andra paret är svarta. Mamma såg dock ingen större skillnad, men jag väljer att skylla på dagsljusets frånvaro. Jag älskar dem i alla fall redan och har tänkt inviga något av paren redan imorgon. Det andra paret får ställa sig bland sina nyfunna vänner. De lär inte känna sig ensamma i alla fall. :)

Senare på eftermiddagen träffade jag Nathalie och efter en fortsatt tur på stan satte vi oss på Ett litet hak under deras värmelampor.








... och jag ramlar en sekund senare! ;P Det är tamejfan svårt det här med självutlösare. Man måste vara snabb som attan att inta rätt pose!



Och nu kommer ett par bilder på min söta tröja.. Såg ni förresten någon skillnad på färgen på skorna?






Kommentarer
Postat av: ss

var e tröjan köpt? skitnsygg

2008-12-12 @ 06:12:56
Postat av: Johanna

kanske läge att köpa ny kamera? hehe... ;o)

2008-12-12 @ 11:11:13
Postat av: Anna

Nej svårt att se någon skillnad på skorna ;p Men jävligt snygga är de!

2008-12-12 @ 11:42:12
Postat av: Anonym

väldigt svårt o se skillnad på skorna när det är så mörka bilder :P

2008-12-12 @ 19:12:52
Postat av: Anonym

såg ingen skillnad på skorna, men de kan ju bero på att korten var så mörka;p men bättre än inga kort alls!=) snygga var dem iaf, och jag håller med dig- ÄLSKAR klacken!=) tröjan var ju super fin och såg riktigt mysig ut!=) kan inte du ta kort på ditt rum så att man kan få se de? antar att det är lika tjejjigt som du?;D love kisses a reader.

2008-12-12 @ 20:30:38
Postat av: linda

vem är det som tar alla foton egentligen?

2008-12-13 @ 01:49:07
Postat av: Anonym

om du läser hela inlägget står det att hon använder sig av kamerafunktionen "självutlösaren"



peace in the middleeast TJOFFF!

2008-12-17 @ 16:16:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0