Religious studies take-home exam..

... är det jag sitter med nu. Tack vare hjälp från världens coolaste och bästa moster är nu det engelska språket oklanderligt och innehållet är jag väldigt nöjd med. Jag som trodde att jag skulle behöva köra en repris från min och Tessies natt då vi både förberedde en engelskapresentation samt skrev klart ett geografiarbete under en natt och gick till skolan för att hålla presentationen utan att ha sovit en blund. Men icke, jag ska gå och lägga mig efter att jag har publicerat det här inlägget. Jag brukar nämligen ta för vana att göra något som inte har med skolan att göra precis innan jag går och lägger mig. Imorgon är i alla fall deadline 15.00 så jag har många timmar på mig att finputsa arbetet imorgon.

 Jobbet idag var ganska otrevligt till en början. Vi hade ny babsterminal (där kortkvittona kommer ifrån) vilket förvirrade mig ganska ordentligt då kunderna stod i kö och hade bråttom, och jag hade inte allt för bra koll på var saker och ting låg i butiken vilket alltid är frustrerande. Kunderna var dessutom riktigt otrevliga ett tag och det gjorde ont att besvara dem med samma gulliga leende jag alltid försöker ge mina kunder - otrevliga som trevliga. Men sedan efter att ha pratat med min söta och trevliga butikschef samt fått ett besök från Bianca som har jobbade på Salt då jag började blev jag på bättre humör - och de inkommande kunderna likaså. Jag fick många komplimanger idag för min stilrena klädsel och "charmiga leende", haha vilken osis att det inte syns på bilderna nedan! ;P Fem plagg hängdes i alla fall undan och de skall införskaffas imorgon. Halleluja! Då blir det bilder vill jag lova!

Då jag pluggar seriöst och effektivt sitter jag rakt upp och ner på en stol - vid ett bord - utan musik och allt annat som gör livet värt att leva.. En (läs: en multiplicerat med fem) festis(ar) MER har jag i alla fall unnat mig.. Bilder på hur jag ser ut för tillfället kommer nedan, men först en bild på hur jag såg ut då jag skulle till jobbet imorse.



Och så här ser jag ut nu.. varning för slitna bilder !!







Godnatt mina snöflingor, imorgon är jag en glad Mandson. :)

Kommentarer
Postat av: mandy

vad fin du är!

2008-12-09 @ 17:33:17
URL: http://mandywuhu.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0