Onsdag och terminens sista plugg!




Godmorgon alla solstrålar!

ag har haft lite problem med
inlägg som försvinner som jag har publicerat. Så varför uppdateringen inte var den bästa igår beror alltså på det. Satan vad jag är less på att plugga nu. I samband med att projektet startade i början av december och de vanliga lektionerna upphörde tog man lov redan då mentalt. Men imorgon har jag alltså mitt prov i naturkunskap och det känns väl bra. Såfort jag har publicerat det här inlägget kommer jag att plugga som en idiot fram till läggdags, med en paus då jag ska rida kvart i fem. Nu när allt har gått så bra den här terminen vore det tråkigt att avsluta med ett dåligt skrivet prov.

För er som undrar blir det Milano den 30e december. Mer än så vill eller kan jag inte gå in på, men lägger ni ihop 1+1 så lär ni snabbt förstå att saker och ting har löst sig, utan att för den delen vara sopade under mattan. Det ska bli riktigt skönt att komma bort, då det känns som att jag behöver det nu mer än någonsin. Det enda jag mår dåligt över är att jag missar det storslagna nyårsfirandet på Victoria som jag skulle ha firat med tjejerna. Men jag har aldrig varit i något annat land under nyår, och Milano under fyrverkerierna lär inte bli helt fel.

Riktigt roligt med så hög statistik alla tjejer och killar, kvinnor och män. Jag hoppas att ni trivs, och går igenom bloggen lite översiktligt som jag vet att många av mina nya läsare gör. Har ni några frågor är det bara att ställa dem, ganska duktig på att svara är jag i alla fall. :)

På återseende mina kära!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0