Min last, förutom MER-festisar

Sitter för tillfället inlindad i filtar och omgiven av kuddar. Tänk att det är såhär man kan sitta nu en bra tid framöver. Jag njuter för fulla muggar. Jag hoppas att det blir en tidig middag idag, är hungrig som en.. *piip*

I alla fall så hade jag en last för något år sedan. Det enda jag åt under den tiden då jag hade myskvällar var att jag lade ut en massa natchochips på ett fat. Och så skivade jag ett ganska tjockt lager ost på - sedan in i micron och låta osten smälta. Gud så gott! Så nu har pappa köpt hem de natchochipsen som det ska vara, så ikväll innan utgången kommer min mage vara sådär härligt mjuk och go. Raggningsreplik för kvällen?

- Vill du följa med mig hem och sova på min mjuka mage? :)

Ut med Fredrik ikväll alltså. Det kan inte bli bättre med andra ord. Ikväll vill jag köra på någon rolig outfit. Varför vill jag hellre öppna ett par julklappar i förskott så att jag kan inviga innehållet kvällen till ära? Nåväl. Päls blir det i alla fall. Synd att favoriten är inslagen i en julklapp till mig. Men det vet jag ju egentligen inte, kan vi låtsas.

Kommentarer
Postat av: susan & tyra

god jul :D !

2008-12-20 @ 20:53:01
URL: http://tyrassusans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0