Måndag 15.00 = fri!

Godmorgon mina solstrålar!

Angående rubriken
så har jag min sista deadline på måndag 15.00. Därefter börjar arbetandet med mitt och Tessies projektarbete som absolut kommer att bli tungt och innebära mycket arbete, men det kommer att bliså fruktansvärt roligt och framför allt så bestämmer vi själva när och var vi ska jobba. Vill vi inte så behöver vi inte befinna oss i skolan alls under dessa 2 veckor. Frihet!

Eftersom
att jag av olika skäl inte mådde vidare bra igår så var jag bara hemma och pluggade på mitt religionsarbete och patade länge med Olof under tiden han stod och väntade på att inträdet på hans klubb skulle stänga :) . Idag har jag vaknat upp på bra humör och med en massa energi (jag har förvisso inget val..) till att börja bli klar med mitt arbete. Den underbara prästen som döpte samt konfirmerade mig ska jag träffa vid fem för att få svar på lite frågor till mitt arbete. Och därefter är det bara att skriva för fulla muggar!

Det ska bli underbart med projekttiden och få mitt sociala liv tillbaka. Jag kan träffa vänner på en vardag, eller varför inte gå ut en onsdag för att sedan ha ett planerat jobbschema med Tessie från och med eftermiddagen nästa dag. Mycket jobb kommer det bli som skrivet ovan, eftersom att det här är de enda två veckorna vi får skoltid till att göra vårt projekt, vilket vi måste ta vara på. Men eftersom att vi inte har några läxor utöver det blir det här frihet med stort F för oss båda.

Nu ska jag äta frukost: nygräddade pannkakor med grädde och sylt och ett kallt glas mjölk till. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0