Lyckad utgång!

Godmorgon!

Det var ett bra tag sedan jag var såhär trött.
Jag antar att det är för att allt bara släpper nu när man har fått jullov. Kroppen tillåts att slappna av och det är även därför jag är orolig att en förkylning med allt vad det innebär är på ingång. I alla fall var gårdagen toppen!

Jing kom hit vid nio och vi gjorde oss iordning och förade här tillsammans. Sedan åkte vi in mot Stureplan (där vi skulle fira vårt välförtjänta lov!) och gick först till Laroy som planerat. Men det var inte mycket folk där då vi var en aning tidiga så vi gick istället och mötte Fredrik med vänner på Soap bar och förade lite till, eller en hel del till för oss tjejer, beror på hur man ser på det. Sedan gick vi allesammans till Sturecompagniet där vi stannade hela kvällen och dansade och hade väldigt trevligt. Jag och Jing kom dock hem hit lite senare än planerat med tanke på att jag ska ut ikväll också, men jag har sovit mycket tryggt med min lilla sötnos vid min sida.

Idag är jag uppe redan nu för att jag ska rida om ett tag. Sista ridningen på terminen och det vill man ju självklart inte missa. Sedan känner man sig sådär härligt alert att trots utgång föregående kväll, ta sig ner till ett kallt stall och göra iordning hästen och rida ett dressyrpass. När man kommer tillbaka hem är man på g och den här sega känslan dagen efter har med ens försvunnit.

Dumt av mig så tog jag inga bilder igår. Jag tror även att vi gömmer oss lite för ställenas fotografer.. Men ikväll ska jag försöka ordna lite bilder åt er. I alla fall ett par outfitbilder brukar uppskattas.

Dags för lunch, kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0