Kissande hunden och sidlyft



Hej! Det blev en konstig dag idag. Jag mådde inget vidare imorse och bestämde mig ganska snabbt för att stanna hemma idag. Jag har ofantligt mycket plugg att ta tag i, och skolan kändes föga lockande respektive givande idag . Jag tjänade mer på att vara hemma och skriva på mitt religionsarbete än att gå på de få lektioner jag hade på förmiddagen. Så får man göra ibland om man prioriterar en hemtenta framför närvaro. Mycket har jag i varje fall fått gjort, och jag pluggar fortfarande, mår förhållandevis bra dessutom.

Det blir ingen rolig helg den här veckan. Plugg upp till öronen gällande denna hemtenta samt jobb som jag ser fram emot men egentligen inte alls har tid med. Men detta pass tog jag på mig för månader sedan för att Caroline ska fira sin ettårsdag med sin pojkvän och ville vara ledig då. Klart att jag ställer upp! Men att det skulle bli jobb på lördag också var inte lika planerat. Vi får helt enkelt se om jag mår bättre imorgon..

Vet ni förresten att jag gör ett par hundra situps om dagen? Vilken tvättbräda man har minsann! Det gäller att göra dem på rätt sätt så att det överhuvudtaget blir någon träning för magen, annars är det både meningslöst och tidskrävande. Sedan brukar det bli kissande hunden för lår och rumpa, rygglyft för svanken, sidlyft för midjan samt en armövning för oss som är dansare och vill behålla våra fina långa armmuskler - feminina och nätta ska armmusklerna vara.. inget annat - det får killarna stå för istället.

På återseende mina vänner!

 



Detta är min absoluta favoritlåt med Abba just nu. <3

Kommentarer
Postat av: saara

kan du visa rätt sätt för situps....jag brukar göra typ 100-120 per dag men paus i mellan dåra typ 20 sen paus 10 sen 30 paus aa du förstår. hållt på så kanske i 2 mån men inge resultat elr är det för tidigt....hjääälp tack!:D

2008-12-04 @ 15:22:44
Postat av: Annie

Mandy du är super söt, men vart kommer den rosa mys dräkten ifrån och vad kostade den? Tacksam för svar.

2008-12-04 @ 15:35:11
Postat av: Mandy

Saara: Jag har skrivit ett helt inlägg om just situps som du får leta fram. Men det felet många gör är att man går hela vägen upp och hela vägen ner, vilket är helt fel! Detta kan även orsaka skadliga ryggproblem. Det du ska göra är att hela tiden vara en bit över golvet (om du orkar, det är sjukt jobbigt) du ska hela tiden "hålla i magen" så att den är spänd 100% av tiden du tränar och det får absolut inte vara som en "limpa" som magen formas till. Det sistnämnda är jättevanligt och gör att man knappt inte tränar magen överhuvudtaget. Håll istället in magen och tänk som att du skjuter upp beckenet varje gång du går upp, på så sätt försvinner "limpan". Sedan gör bara små, små lyft och ganska snabbt. Små sit-ups till sidorna, samt sit-ups med benen upp mot taket ger mest resultat. Lycka till!



Annie: Tack så mycket! :) Jag köpte den på ett H&M I Milano, har inte sett den här hemma faktiskt. Jag kommer inte ihåg exakt vad den kostade men eftersom att den är från H&M var den inte speciellt dyr. :)

2008-12-04 @ 15:51:03
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: C

A, jag har sagt det förut och jag säger det igen;



DU ÄR DEN SNYGGASTE BRUDEN JAG VET :D

ps: vem är killen ¨t höger som man inte ser på den andra bilden? :) samt till höger på första..h¨ller om dig:P



puss&kram.

2008-12-04 @ 17:23:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0