Jobb i butik = grym träning för magen!



Hej! Nyligen hemkommen från jobbet och ikväll ska jag bara umgås med min fina mormor. Imorgon åker hon hem igen och då ska jag itu med allt som måste göras. Ikväll blir det pizza, cola och godis! Det känns som en sådan söndag. Jag har för övrigt märkt att jag går och spänner min mage under varje liten sekund som jag jobbar i butiken. Inte konstigt att magen känns mer tränad än någonsin nu när jag jobbar en hel del på lovet. Det är ju i och för sig positivt att man håller sig fit trots att det är lite ledighet från ridningen och dansen.

Idag har jag haft på mig ett par relativt ljusa jeans, en vit tröja och min lilla jeansväst över. Min lilla snedlugg var även nere som jag börjat tycka så mycket om att jag själv ska klippa till den imorgon så den blir mer märkbar. Nej, nu åker sminket av och mysdressen på! Hörs senare!

Kommentarer
Postat av: Veronica

Snygg klänning :) vart har du köpt den?

2008-12-28 @ 22:05:02
URL: http://missfancydream.blogg.se/
Postat av: JESSIKA

SÅ JÄVLA SMNYTG DU ÄRR: din kropp omgosh! :)



ååh. vart är dom superdupafinaste bilderna tagna? :D

2008-12-29 @ 20:33:46
Postat av: Mandy

Veronica: Bara för det fick jag hjärnsläpp, men hursomhelst har jag haft den i ett par år så den finns nog inte ute i butik längre. Men skulle satsa på att jag köpt den i Italien... någonstans.



Jessika: Haha, tack! =) De är tagna när jag var på semester med mina föräldrar på franska rivieran för två somrar sedan.

2008-12-31 @ 12:22:31
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0