Gymkana!

Hemma igen! På ridningen körde vi gymkana. Ni vet leken där man är i två lag och man ska rida slalom så fort man kan ner till en kona och där ska man antingen fånga någonting med spöt i farten eller bara rida runt konan och skena så fort man kan tillbaka igen. Hästarna blir som vanligt helt galna och det var ett par som var väldigt nära på att åka i backen! Jag hade dock oturen att knäcka till ryggen ordentligt när jag bara hade kört några omgångar, så jag fick vila de sista tio minutrarna. Jag vill inte riskera något såhär inför lovet.

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Vi ska äta min favoritförrätt Toast skagen med rom och allt där till. Sedan blir det lax till huvudrätt. Det sista jag känner för är att plugga senare.. Jag brukar, som ni vet, vara duktig på att peppa mig själv och håller på så sätt alltid motivationen uppe. Men idag så känner jag bara fuck it vilket är ett steg i rätt riktning för mig. Det är viktigt att kunna prestera utan att ha pluggat sig själv gul och blå (nytt uttryck?) innan en examination. Och för den delen slippa den här stressen, som ofta visar sig ha varit helt i onödan.

Nu ska jag ta mig en klementin och ett äpple. Jag försöker få i mig så mycket vitaminer som möjligt nu i dessa förkylningstider så att jag slipper bli sjuk på mitt lov. Än så länge verkar jag ha klarat mig.. peppar peppar ta i trä.. 

Kommentarer
Postat av: Mikaela Urbom

Snygga kläder =)

xoxo

2008-12-17 @ 21:00:57
URL: http://mikaelaurbom.blogg.se/
Postat av: Amanda

gymkana är sjukt kul :D

2008-12-17 @ 21:28:27
URL: http://amandasverklighet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0