Grym utgång igår - Lucia idag!

Hej allihopa!..

Slänger iväg ett snabbt inlägg
innan jag ska ta mig ner till stallet för att rida. LUCIA idag. Och jag vill ha glitter på min hjälm när jag ska rida, så det så! :) I eftermiddag är det ridande luciatåg utomhus i ett par timmar som gäller, mys mys!

I alla fall, gårdagen, fy satan vilken rolig utgång. I alla fall var jag ute igår med Fredrik och i början även hans sköna vänner. Vi gick till Sturecompagniet och där gick vi direkt till V där vi var resten av kvällen. Varför jag skriver detta är för att musiken inne på V var enormt bra, bästa under mina ynka veckor som myndig uteslirare i alla fall.. Bara en massa klassikerlåtar och det var så härlig stämning med härliga människor.

Det blev inga bilder därifrån igår, men kanske slänger jag upp min outfitbild när jag kommer hem igen idag.

Puss så länge!

Kommentarer
Postat av: s

vad är V? :S

2008-12-13 @ 15:51:40
Postat av: richard wolf

V är vippen inne på sturecompagniet där bara de mest classy av dom classy kommer in - och nu är MAAAANDY en av dem. Coolt tycker hon!

2008-12-13 @ 16:34:30
Postat av: Anonym

Du har sån stil damen! Såg dig igår och jävlar vilken stil du har. Fruktansvärt söt och charmig och inte alls som alla andra stureplansbrudar. Låt dig inte bli en sån, då förstörs hela din image som många lockades till igår inne på Sture.

2008-12-13 @ 16:39:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0