Godmorgon!

Trist att ett litet sms som man tvingas vakna till kan förstöra en hel dag. Inatt har jag sovit hur bra som helst, och blev lyckligtvis inte väckt av telefonsamtalen inatt som inte hade varit allt för smickrande att vakna upp till. Men det där smset som jag tvingades läsa när jag vaknade räckte gott och väl, och nu är mina arga tankar där istället för var dem borde vara i och med naturkunskapsprovet idag.

Nog om det. Idag väntar ett prov i naturkunskap klockan två. Glöm inte att keep your fingers crossed så att det går bra trots min minsta förberedande pluggtid i historien. Därefter ska jag sola. Det var alldeles för länge sedan, men som tur är har jag verkligen ingen ångest för att jag är för blek eller liknande, och därför vet jag att jag kommer lyckas hålla ett av mina nyårslöften i form av max ett solariebesök i månaden.

Sedan blir det en träff med Caroline på Ett litet hak, för att därefter sedan träffa Filippa, där vi fortfarande inte riktigt bestämt oss för vad vi ska göra. Men hennes nya lägenhet skulle vara trevlig att se i alla fall, samtidigt som jag är sugen på både bio och att gå ut och äta. Jag känner att det är dags att se Twilight. Någon av er som har sett den? Är den lika bra som alla påstår?

Nej, nu ska jag sätta igång med pluggandet. Men vi hörs innan jag åker till skolan.

Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: a

Den är super! Bästa filmen :)

Vad har hänt med din pojk? Man läser ju aldrig något om honom längre...

2008-12-18 @ 09:39:11
Postat av: Frida

jag ska se twilight på fredag! =)

2008-12-18 @ 09:50:36
Postat av: Just Picture It ?!

hallå där sötnos :)

hoppas du får en underbar dag! :D

puss!

2008-12-18 @ 09:53:47
URL: http://justpictureit.blogg.se/
Postat av: Anonym

Har sett twilight och jag personligen tycker inte alls att den var så bra som alla säger, inte på långa vägar. Folk överskattar den verkligen som fan

2008-12-18 @ 13:36:50
Postat av: Anonym

vart ligger cafét "ett litet hak" ? :D

2008-12-19 @ 21:06:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0