Fyfan vad jag är bra!

Då var jag hemma igen.. Och lyckligtvis slipper jag äta upp min sko, för provet gick alldeles utmärkt! Jisses vilken lättnad! Nu är det lov på riktigt och jag kan inte förstå det. Ingen ångest, inte längre endast ett par timmars sömn per natt för att man suttit och pluggat resterande timmar.. Satan vilken befrielse!

Förbannad är jag dock på automaten vid Solkungen. Jag hade ju tänkt sola ett tag idag, för första gången på två månader, och jag hade bara på mig en femtiolapp kontant och tänkte sola för den vilket blir 25 minuter. Men istället var automaten fucked up och den ställde in sig på att jag skulle sola 15 minuter, vilket är som att inte sola alls. Och eftersom att jag hade plånboken hemma, och endast denna femtiolapp med mig fick jag lägga mig i det kalla solariet som inte ens hann bli varmt. Suck! Hinner jag imorgon så får jag sola ordentligt då. Jag vill verkligen vara brun till nyår och Milano. Brun likt bilden till vänster. Älskar mitt pigment.

Sedan är jag dock lite arg på mig själv för att jag aldrig kan planera ordentligt. Jag är en sjutusan tidsoptimist och idag hade jag och Carro en inplanerad fika på Ett litet hak halv sex. Men tiden räckte inte till, och ska jag hinna till Filippa vilket har varit planerat jättelänge så var jag tvungen att ställa in det. Läser du det här älskling så bjuder jag på allt nästa gång, och jag hoppas att det blir snart!

Måste bara avsluta med fyfaaan vad jag är bra när det gäller skolrelaterade saker!!! Ahh så underbart härlig känsla att vara klar med allt och helt fri.


Kommentarer
Postat av: Malin

Du verkar ju ha alla hästar hemma tjejen. Seriously. Du säger att du älskar ditt pigment men ändå blir du inte brun efter 15 min i cancerkistan! Något måste ju vara knas alltså... 10 min räcker för att jag ska bli neger men jag vet inte. Du kanske gillar o verkligen pressa för o få färg. Hehe, kör bara!

2008-12-18 @ 17:41:12
Postat av: Mandy

Malin, detta kan vara den mest korkade kommentaren jag har fått. Har du någonsin hört något om att det finns olika styrka på solarium? Nej det var väl det jag trodde. Där jag solar kan man inte ens sola i tio minuter för att solariet är för svagt i styrka. Där jag solade förut solade jag också tio minuter just för att det räckte där i och med att styrkan var mycket högre och alltså blir man snabbare brun. I ett solarium där majoriteten solar i 30 min för att överhuvudtaget få någon färg, och där 10 minuter inte ens existerar, är 15 minuter för lite om man vill få färg när man redan är brun som jag är - trots att jag inte solat på länge. Vilka smarta läsare det finns där ute :)

2008-12-18 @ 17:44:36
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: elina

hey, skulle du kunna förklara för mig hur man sätter texten bredvid bilden som du har gjort på det här inlägget? Det kommer säkert vara busenkelt men jag kommer inte på hur man gör. Tack på förhand/ elina

2008-12-18 @ 18:56:12
Postat av: evelina

shiit va brun ;O

KRAM

2008-12-19 @ 13:00:42
URL: http://eveliinaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0