Dags för jobb!

Godmorgon alla läsare!

Att gå upp
vid den här tiden var då inte roligt. Fy satan vad trött jag är. Halv elva börjar jag förbereda i butiken och klockan elva öppnar jag och sedan stänger jag klockan fem. Jag sitter just nu och funderar på vad jag ska ha på mig.. Det blir nog en av mina nya kjolar, bekvämast och finast så. Jag är känd av mina kollegor för två saker skulle jag tro.

1. Istället för kaffekoppar bakom disken, vilket alltid finns där då de har jobbat, står det små MER festisar där bak varje gång jag har jobbat. Ja, jag är beroende.

2. Jag jobbar alltid, trots att vi inte får sitta ner på vad är det, sex timmar? i klackar. Och klackarna ligger väl på 8 - 10 cm. Jag trivs helt enkelt bäst så. Men för att inte få bristningar på mina smalben som jag har blivit varnad så försöker jag varva med platta, fula varianter. Problemet är bara att jag inte äger några helt platta skor.

Nåväl, efter jobbet
blir det raka vägen till dansen. På grund av några saker som jag så gärna skulle vilja dela med mig av får jag inte träna idag, egentligen inte på ett bra tag, men det kommer jag aldrig klara. Jag berättar mer då jag fått lite mer kött på benen för än vet vi inte säkert. Men att jag tränar sex gånger i veckan och pluggar som en idiot med en massa stress som jag aldrig kopplar av ifrån har börjat visa sig. Jag hoppas att det bara är tillfälligt men det kan man aldrig veta. Bröstsmärtor och extrem vidrig jäkla smärta så fort jag andas känns alarmerande. Framför allt eftersom att det nu har suttit i två veckor och blir bara värre. Jag vågar helt enkelt inte träna. Tack gode gud har jag en pappa som är författare inom populärmedicinsk och skriver för karolinska institutet tror att det beror på stress eller att jag har fått hjärtmuskelinflammation på grund av att jag har tränat när jag haft en infektion i kroppen - vilket jag vet att jag har gjort. Och är det, det sistnämnda, är det inte det bästa att träna direkt.

Någon av er som har haft dessa extrema bröstsmärtor någon gång, under en längre tid?

Inatt sitter jag i alla fall uppe hela natten och skriver klart mitt arbete. Klockan 15.00 imorgon är min deadline så förmodligen hinner jag sova ett par timmar för att sedan gå upp och korrekturläsa och skicka in texten för att sedan fira friheten med att först och främst sova tills jag själv vaknar. Vilken lycka!

Nu ska jag välja kläder och äta frukost.

På återseende mina vänner!

Kommentarer
Postat av: Frida

en kompis hade hjärtmuskelinflammation och han fick inte göra någonting på flera veckor, fick knappt gå i skolan. så hoppas verkligen inte det är det du har!

2008-12-07 @ 15:38:07
Postat av: Nadja

Man kan få alla möjliga konstiga symptom av stress, själv hade jag typ panikångest ett tag när jag dansade extremt mycket och det samtidigt var galet mycket i skolan, + att jag hade lite andra problem. kunde inte ta djupa andetag, var trött hela tiden, yr och fick ångestattacker ... hade dock aldrig bröstsmärtor men som sagt, man kan få alla möjliga symtom. och jag hoppas nästan att du "bara" är stressad för hjärtmuskelinflammation är inte kul ... :/

2008-12-08 @ 18:01:03
Postat av: Anonym

Jag hade böstsmärtor i flera månader. Kommer även fortfarande ibland. Det riktigt hugger till vid hjärtat och det gör så ont att jag måste lägga mig ner, får svårt att andas och liknande. Båda mina föräldrar är läkare och säger att det inte finns något man kan göra åt saken. Jag gjorde ett ekg, men det visade ingenting onormalt. Så det bästa är att helt enkelt inte träna allt för mycket, och om det är en period då du har det ofta, alltså varje dag, så träna inte överhuvudtaget. Inte för att det är farligt, utan för att det gör ont och det är bara onödigt.

2008-12-10 @ 11:41:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0