Dagens outfit

Hej på er!

Efter en dag i skolan åkte jag på eget initiativ till Judiska muséet för att få lite research till mitt arbete. Där hade jag ett bokat möte med en judinna som är i sina äldre dagar. En av de sötaste små tanter jag har träffat, tror jag. Meningen var väl att vi skulle sitta där en halvtimme och jag skulle få svar på mina frågor. Istället satt vi där i nästan tre timmar och drack te, åt bullar och pratade om allt möjligt. Jag älskar som bekant äldre människor och finner det enormt givande att samtala med dem, de har ju varit med om mycket av det som väntar mig i livet. Det är de äldre som har byggt upp det vi lever i idag, och vi har mycket att tacka dem för. Att göra annat än att visa respekt tyder endast och åter endast på okunnighet och brist på moral. Hon sa i alla fall att hon fastnade för mig och min optimism direkt och att mitt leende gjorde henne alldeles lycklig. Haha, så himla söt :) Sedan gav hon mig flera böcker som egentligen kostar ett par hundra kronor styck, och hon försäkrade sig om att vi skulle ses igen.

Jättehärligt att jag har blivit så vänligt mottagen av både mannen vid moskén och nu kvinnan på judiska muséet. Att jag har hört av mig till fem olika kristna församlingar både via mail och telefon, och antingen fått ett otrevligt nej vi har inte tid med dig, eller att de har ignorerat att svara överhuvudtaget skäms jag över. Jag är själv kristen och det är tråkigt att bli så illa mottagen av ens egna om ni förstår mig rätt.

Såhär ser jag i alla fall ut idag:






Kommentarer
Postat av: Anonym

vad fan ere för fel på din kamera? SÄMTS kvalité....................

2008-12-06 @ 00:10:38
Postat av: Mandy

Lugna dig lite lillen, jag tar med självutlösaren som går på efter 10 sekunder och jag står inte helt still när bilderna tas. Alla fina bilder från i somras, en som du kan skåda i inlägget ovan detta, är med samma kamera. Alltså inte kamerans fel utan "fotografens" ;) Tagga lite nu vännen..

2008-12-06 @ 00:25:20
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Isabella

åh, vilken söt kjol :)

2008-12-06 @ 17:16:53
URL: http://sallee.blogg.se/
Postat av: Anonym

ååh vilken underbar kjol. var är den köpt?

2008-12-06 @ 22:11:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0