31a december

Hej!

Det blev inget mer solande igår ty det riktigt knöt sig i magen när jag var påväg mot solariet. Nåja, en gång innan nyårsafton fick räcka. Istället åkte jag med min bror och hans flickvän och hyrde film. Forrest Gump som han redan har hade vi redan bestämt att vi skulle se. Alla i min familj har den som sin favoritfilm, och jag har inte ens sett den. Det är helt absurt egentligen. Sedan hyrde vi en rysare som hette något med Mandy Lane. Den fruktansvärt söta Amber Heard (bild nedan) spelade huvurollen. Det var en typisk skräckfilm där ett gäng ungdomar åker ut till en ranch där de ska festa under en helg. Sedan försvinner en efter en. Filmen var riktigt usel, förvisso riktigt oförutsägbar mot slutet. Den enda anledningen till att jag tittade klart på filmen var den snygga huvudrollsinnehavaren Amber. Man blir glad av att titta på människor med sådan skönhet och utstrålning.

Men först såg vi ju Forrest Gump. Jag kan utan tvekan säga att det är den bästa film jag har sett i hela mitt liv. Jag satt och grät som ett litet barn, skrattade okontrollerat och musiken med de bästa klassikerna som någonsin gjorts gjorde det till en film som konkurrerar ut varenda en jag har sett. Jag vill bara se den igen och igen. Någon där ute som har sett den och håller med mig om hur bra den är?

Nåja. Nu ska jag äta lite lunch, sedan åker jag och mamma ner till centrum för att köpa strumpbyxor och jag ska försöka hitta ett par snygga örhängen till ikväll. Sedan börjar jag jobba halv två och jobbar till klockan fem. Därefter hem och duscha, sedan tar jag mitt pick och pack till Ebba och gör mig iordning med de andra tjejerna där. Kameran följer med under kvällen!

Jag kikar in här och önskar er ett riktigt gott nytt år lite senare. Årsresumén, om det blir någon, kommer imorgon. Jag har börjat lite smått på den. Men jag har kommit underfund med att 2008 har varit ett extremt känslomässigt år för mig, både ur en positiv och negativ aspekt, och därför är jag rädd att årsresumén skulle bli privat snarare än personlig.


Vackra Amber Heard.

Kommentarer
Postat av: Felicia

Jag håller med dig om hur bra Forrest Gump är!



Din blogg är super och du är söt :)

2009-01-01 @ 12:24:37
URL: http://futureinmyhands.blogg.se/
Postat av: Anonym

nej snälla :d du behöver ju inte skriva allt som hänt! men bilder eller nåt i allafall

2009-01-01 @ 18:26:57
Postat av: Anonym

du är med i bobbys blogg :) http://bobbysharstudio.se/blogg.php?col=bla

2009-01-01 @ 22:40:05
Postat av: susanne

Heej!



Det här är verkligen toppen! GRATIS KLÄDER! 250 kronor i presentkort från H&M och Gina Tricot! :D



http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=129994



Pusspuss

2009-01-02 @ 11:47:07
Postat av: Anonym

Nu har jag äntligen hittat tillbaka till din blogg

2009-01-06 @ 21:35:14
URL: http://mystoryofmylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0