15 timmar sömn

Godmorgon!..

I 15 timmar har jag sovit inatt..
Inte illa, helt förstörd var jag igår. Tanken var att jag skulle jobba en timme bara, hoppa in för Julia när hon skulle gå på lunch. Men hon mådde inget vidare och jag tänkte att jag lika gärna kunde ta över helt eftersom att jag ändå gjort mig iordning och tagit mig dit. Det var väldigt mycket att göra, vi får ju egentligen inte jobba ensamma i butiken på vardagar men nu gick det inte att lösa på något annat sätt. Men allt flöt på bra i alla fall.

Efter jobbet var det tänkt att jag och Marcel skulle gå till Ett litet hak för ett glas vin. Det var länge sedan vi träffades och jag har i ärligehetens namn "inte fått" träffa honom förut. Ni klipska förstår nog varför. :) Men jag var helt enkelt så utmattad då jag kom hem att jag bara kastade i mig middag och förklarade för Marcel att min kropp var för trött idag. Och sedan gick jag och la mig efter lite telefonsamtal - några trevligare än andra.. Men nu är allt smuts från de senaste fem månaderna utkastade och det känns skönt att börja på ett nytt kapitel i mitt liv. Vilka svin det finns alltså..

Idag ska jag till Karolinska sjukhuset för ekg. Jag vill helt enkelt ha det svart på vitt att det inte är något allvarligt jag går med. Och eftersom att pappa samarbetar med Karolinska instiutet ska jag redan idag få träffa en hjärtspecialist. Beroende på vad han säger kommer jag sedan få planera min dag. Får jag inte träna ikväll blir det nog plugg + middag + bio med Tessie. Annars har jag träning och då blir det nog mest plugg som får prioriteras. Med plugg menar jag jobba med vårt projekt vilket inte är helt fel.

Nu är det dags för lunch! Vi hörs senare mina vänner.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Det är bra att du skiter i vad Isabella tycker om ditt umgänge. Antar att det var därför du inte fått träffa marcel. Gå din egen väg, du är så jävla grym Amanda!

2008-12-09 @ 15:17:16
Postat av: Anna

hej Amanda, för det första vill jag bara ge dig berömm, du har säkert hört det många gånger förut men jag tycker att du är så otroligt duktig på allt du gör. Eftersom att du valt att skriva om ditt förhållande med michael så kanske du också är beredd på endel frågor, klart man blir nyfiken och undrar när du skriver lite smått om det . jag undrar vad anledningen till attt ni gjorde slut var..Läser man lite mellan raderna låter det som att han har behandlat dig illa, att han förbjöd dig att träffa andrakillar mm.Jag har full förståelse om du väljer att inte svara på min fråga vad han gjorde dig, men somsagt.. klar man undrar lixom ;) lycka till i livet och bara så att du vet, du är bäst :) kram!

2008-12-09 @ 16:32:42
Postat av: Mandy

Matilda: Det stämmer bra det.. Tack så mycket Matilda, vad gullig du är :)



Anna: Taaack, gud vad glad jag blir!! Absolut är jag beredd på era frågor, och jag har full förståelse för att ni undrar. Jag skrev ju i stort sett bara om de bra sakerna i vårt förhållande. Problemet är att Michael läser bloggen och han tycker att det är jobbigt att jag skriver om honom eller vårt förhållande. Dock är det inget jag vill ta hänsyn till just för att han har varit svinig mot mig. Men då det hela lagt sig lite grann ska jag berätta mer om vad som har hänt. Kanske bestående av er läsares frågor.



<3

2008-12-09 @ 18:34:21
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0