www.sthlmfashion.com

sthlm fashionHej på er!

Kvällen igår med Ebba var supermysig. Vi åt godis och tittade på film. Vi avslutade sedan kvällen på samma sätt som vi alltid gör, nämligen liggandes i hennes säng, jag i hennes famn, tittandes på Sex and the city.

Imorse vaknade jag till då hon åkte till jobbet, men jag sov skönt vidare. Jag njuter nog aldrig så mycket av att sova som då jag sover med någon som tvingas gå upp tidigt. Jag vet nämligen hur fruktansvärt jobbigt det är att behöva gå upp tidigt då den andra skönt kan sova vidare.

Nu kom jag i alla fall precis hem och såg att Sthlmfashion har lagt upp bilden på mig som de tog i början av sommaren. Inte är det den bästa bilden på mig, och särskilt brun var man inte heller, men vad ska jag göra åt det nu? (;

Idag blir det ingen speciellt rolig dag. Egentligen har jag bestämt fika med tre olika personer, men jag kommer inte hinna med ens en av dem. Klockan tre ska jag träffa min matteelev. Därefter ska jag köpa present till Michael, och efter det ska hela kvällen ägnas åt mitt rum.

Min chef skickade för övrigt ett sms och frågade om jag kan jobba 12-19 imorgon, vilket jag absolut kan.

sthlm fashion

Min bästa killkompis Patrik blev också plåtad.

Gå in på deras sida så kan ni läsa lite om vad de frågade. Nu ska jag äta lunch!


Kommentarer
Postat av: Magdalena

Tycker du har en riktigt skön klädstil. Fräsch och snygg utan att bli för smal och "svår", förstår att de ville ha med dig på sin sida! :)

2008-08-14 @ 13:57:32
Postat av: ?

du ser bra ut, inte han dock! (kläderna alltså)

2008-08-15 @ 12:44:25
Postat av: emelie

vart bor patrik någonstans? han verkar vara bekand, thihi Kram emelie?

2008-08-20 @ 15:45:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0