Utsövd men livrädd!

Godmorgon alla pigga läsare!

Själv vaknade jag nyss av våra vänliga arbeterare som håller på med stambyten i lägenheterna intill. Men klockan är ju faktiskt strax över tolv, det hade varit värre om de väckt mig runt sju - åtta som de brukar.

Jag som inte har varit flygrädd på flera, flera år har nu börjat få en rejäl ångest för att flyga själv om 20 dagar. Då jag bokade resan hade jag inte en enda tanke på att jag ska flyga ner själv, utan det enda jag tänkte var att jag måste få komma till min pojkvän.

Men sedan började Tessie beundra mig för att jag ska flyga själv, och framför allt ordna med bagage, incheckning et cetera helt själv inför och efter flygningen. Helt plötsligt blev jag enormt nervös och tanken på om någonting skulle hända får mig att känna en enorm ångest. Då jag flyger med mina föräldrar är vi i alla fall tillsammans, vad som än händer.

Det känns rätt riskabelt att sitta och skriva om det här, olyckor och liknande har jag otroligt svårt att prata om innan jag ska göra något som faktiskt inte är helt riskfritt. Men det kommer att gå bra. Förhoppningsvis är det bara nu jag är uppskrämd med tanke på att jag hela natten har drömt de värsta möjliga mardrömmar om vad som skulle kunna hända.


Nu väntar jag i alla fall på att pappa snart ska komma hem med lunch. Sedan ska jag börja planera kvällen efter kräftskivan hos Henry ikväll, kolla om jag kan ta med ett par tjejer och sådär. Därefter blir det plugg för hela slanten! Matte (en av favoriterna..), filosofi samt historia.

Vi hörs om ett tag!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Var inte orolig och tänk på att flyg är betydligt säkrare än att tex åka bil. Flygplan idag är väldigt säkra att åka med. Det går säkert jättebra, du kommer förmodligen känna dig stolt när det är över och jag är säker på att du har gjort värre saker :) You go girl!

2008-08-29 @ 15:34:04
Postat av: Mandy

Det har du helt rätt i.. jo värre saker hoppas jag absolut att jag har gjort, haha! Tack så mycket för uppmuntran! =)

2008-08-29 @ 15:51:31
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0