3 timmar dansträning.

Nu mina vänner kommer ett inlägg skrivet av en överlycklig Amanda. Ni som har följt min blogg ett tag vet vid det här laget att jag blir som en helt ny människa varje gång jag har mina dansklasser. Ikväll har jag tränat tre timmar dans. Först balett och därefter jazz. I båda stilarna har vi i stort sett bara tränat teknik idag. Jag som har varit rätt inaktiv den här semestern var helt slut efter passen. Självklart var jag inte ensam om det, att tränarna skulle ha kört en mjukstart med oss tror jag inte att någon av oss kan hålla med om. Men det är så underbart att vara tillbaka med mina träningsrutiner. Det är få saker som gör mig så lycklig som dansen. Att få träffa alla danstjejer igen var bland det bästa.

Nu när jag kom hem för ungefär en halvtimme sedan var jag tvungen att äta en stor middag. Tränar man så pass länge och tufft som jag gjorde idag, så är det som att du tränar bort en hel måltid. Alltså måste du äta en måltid extra efteråt, för att få i dig exempelvis all energi som din kropp behöver. Jag åt sådana där riktigt stora hemmagjorda hamburgare med alla grönsaker ni kan tänka er. Till det drack jag två glas mjölk. Nu kommer jag att må på topp tills jag vaknar imorgon och snabbt kommer märka att min kropp är en riktig grandmother. Med grandmother menar jag inte att jag är otränad, för är det något jag kommer känna imorgon så är det hur hårt jag har tränat idag, samt se träningens resultat. Men träningsvärken kommer inte vara nådig, det vet jag med all min erfarenhet då det gäller dansträningar. Jag kommer minst sagt se ut som om jag har haft en riktig tuff natt med min pojkvän.

Nu ska jag göra klart lite småläxor samt fortsätta titta på min prins då han sitter och pluggar i webcam. Jag blir nästan lite orolig för hur jag egentligen mår då jag ber honom ha kvar webcamen på fastän han pluggar en bit bort, bara för att jag ska kunna titta på honom när jag känner att jag behöver det. Det är så det känns att vara kär.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0