En dag får ni sona för allt ont ni gör.

Dagen som började så dåligt har under dagen jobbat sig upp och nu är jag mig själv igen - pigg och glad förutom att jag har enormt ont i halsen och känner mig febrig. Jag vill tacka för alla fina kommentarer som jag fick till lite olika inlägg under dagen efter att jag skrivit mitt inlägg imorse. Det är ni som får mig att fortsätta blogga. Hur lite man än säger att man tar åt sig av det elaka som vissa skriver, så mår ingen bra av att få börja dagen med en massa elaka kommentarer framför sig. Sedan har jobbdagen varit speciellt bra eftersom att jag har jobbat med Caroline som måste vara en av världens gulligaste tjejer. Det känns som om vi har känt varandra i flera år. Det blir så himla mycket roligare att jobba då man trivs så bra med sina arbetskollegor.

Nu väntar jag på att Michael ska ringa, och därefter ska jag röra mig in mot stan för att träffa Elinore. Det blir nog en mysig kvällsfika och därefter ska jag hem och sova. Det blev alldeles för lite sömn inatt, vilket idag har resulterat i att jag känt mig sjuk.

Andra planer för veckan är att jag jobbar imorgon, lördag och söndag. Sedan ska jag hinna köpa födelsedagspresent till Carro som jag ska fira på lördag. Jag ska även hinna äta middag med Tessie och även Saga. Ebbson och jag ska ha en filmkväll och se Trade, som jag skrev i ett tidigare inlägg berörde mig så mycket. Sedan ska jag hinna städa klart mitt rum och ställa upp alla skor på hyllorna. Jag ska även köpa någon fin present till Michael i och med att vi firar en månad då han är här. Åh, vad det är härligt att vara kär! :)

5 dagar kvar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0