Redo för ännu ett läsår i skolan!


Är han inte helt underbar?

Första skoldagen visade sig vara som vilken skoldag som helst. Vad hände med endast upprop och få schema den första skoldagen? Jag har fått läxor i varje ämne. Matte C har vi redan börjat att lära oss samt repetera nya moment. På ett sätt är det rätt skönt att det sätter igång på en gång. Desto snabbare vi sätter igång, desto snabbare får vi det överstökat.

Fikan med Tessie efter skolan var så mysig så. Vi började planera vår student, min 18års-dag et cetera. Det gäller att vara positiv eller vad säger ni? =) Sedan var jag med papi och handlade 12 block till skolan, massor med pennor, sudd, linjaler och framför allt den snyggaste filofaxen jag någonsin sett. Den är stor och tjock. Ytan är stor som ett A4 ungefär, helt av skinn och har en massa olika fack förutom själva almanackan. Det är en lärarkalender så nu får jag verkligen plats med allt jag behöver. Gäller det skolan så vill pappa att jag ska ha det bästa.

Nu sitter jag och skriver med min prins på msn. Snart ska det ätas middag och därefter ska jag börja föra in allt viktigt i min snygga filofax. Lägger upp bilder senare på min fina filofax! Imorgon börjar jag inte förrän klockan ett.. Det händer inte ofta så ack vad jag ska njuta av den sovmorgonen. Det betyder att jag kan prata med min älskling enda in på småtimmarna inatt, weei! =)

Vi hörs lite senare!

Kommentarer
Postat av: Bella

Njae men på gymnasiet är det nästan aldrig så! Jag känner iallafall ingen som bara har upprop. Jag började också 3an idag och efter 1 timmas information mellan 8 och 9 så började vi lektionerna enligt schemat.. :/

2008-08-25 @ 21:20:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0