Kräftskiva!

Det är aldrig roligt att sätta igång med träningsrutinerna efter en lång semester. Varje gång förväntar man sig att konditionen ska vara den samma som innan semestern, men man blir lika besviken varje gång. Dock måste jag erkänna att min kondition och styrka var långt över förväntan. Och ja, blodsmaken fanns där även idag.

Förutom att springa så tränade jag även mage, rumpa, lår och armar, vilket betyder att min kropp garanterat kommer att må bra imorgon.. =) Jag kommer förresten att träna nu varje dag till och med nästa fredag då jag måste vila för att kroppen ska bygga muskler. Snabba resultat är det jag eftersträvar nu när man blir kallad för grandmother av sin pojkvän. Inte alls roligt :(

Nu håller jag på och göra mig klar, väntar på att Ebba ska komma till mig och så ska vi till Henry på kräftskiva. Jag tror att jag tar med mig kameran, om inte annat får ni outfitbilder senare.

Hoppas att ni får en trevlig kväll! =)


Kommentarer
Postat av: Anonym

vfr blir du kallad för grandmother,,, du har ju as snygg kropp!värsta rumpan o allt hehe

2008-08-29 @ 19:57:59
Postat av: Mimmi

Jag undrar detsamma... Lyssna inte på det, träna enbart för din egen skull, ingen annans...

2008-08-30 @ 10:51:42
Postat av: Mandy

Haha, åh vad gulliga ni är! Alltså jag måste bara förtydliga att det är jättemycket ironi bakom att han kallar mig för sin grandmother. Träna kommer jag alltid att göra för min egen skull, för jag tycker att det är så himla roligt! Så när han kallar mig för sin grandmother gör han det på skämt, för att han vet att det är min ömma punkt litegrann.. i och med att jag alltid är så pass tränad.

2008-08-30 @ 13:03:21
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0