Presenter från Victoria's secret


Jag och min storebror Joakim.

Vet ni vad min bästa killkompis Patrik gav mig för presenter från New York? Victoria's secret underkläder!! Så många gånger som han har följt med mig och tittat på underkläder, hört mitt tjat om Victoria's secret så tror jag att det var självklart för honom att ge mig detta. Jag fick fyra übersöta trosor som ni imorgon får se bild på. Gissa vilken pojke som lär bli glad den 17e augusti? Mihi..

Apropå Michael så har vi nyss pratat i telefon i ett par timmar. Vi är i det underbara stadiet då det tar minst en kvart att avsluta varje samtal för att vi båda vill vara den sista som säger "Jag älskar dig", vilket språk vi nu väljer att säga det på. Jag tror att ni börjar förstå vid det här laget hur lycklig jag är. Jag kan helt enkelt inte sluta le, och det pirrar i magen konstant. Jag har aldrig träffat en kille som får mig att skratta så ofta som han får. Jag är enormt lycklig lottad.

Imorgon ska jag jobba mellan tolv och sju. Jag fullkomligt älskar mitt jobb så jag har velat jobba både idag och igår. På kvällen ska jag träffa mitt hjärtegull Ebba som nu kommit hem från sin utomlandsresa. Sedan ska jag fixa med lite praktiska saker inför att Michael kommer hit. Jag skulle förresten hemskt gärna vilja veta mitt schema i skolan nu också, så att jag kan boka min resa till Milano. I och med att det inte är så mycket att göra i början så vill jag passa på att vara hos Michael så länge som möjligt. Men för att veta det behöver jag mitt schema.

Nu ska jag titta klart på Sex and the city och därefter är det läggdags!

/Er Mandy.

Kommentarer
Postat av: Sarah

Vart har du köpt din jätte söta rosa bikini?

2008-08-11 @ 15:14:53
Postat av: Mandy

Den är från Gina tricot :D

2008-08-11 @ 16:09:02
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Anonym

hur lång är du ? har för mig att du nämnt att du är rätt så lång men brevid din bror ser du inte så lång ut,är det han som är jätte lång eller? , bra blogg! :)

2008-08-11 @ 21:23:52
Postat av: Mandy

Jag är 171 cm, han är å andra sidan 196 cm ;D

2008-08-11 @ 22:14:47
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: josefine

åh här snackar vi perfektion, din kropp e fan mitt mål haha! + att du har den sötaste lilla rumpa jag nånsin sett iaf (såg dig ute än gång).

Ta inte åt dig av alla jävliga kommentarer du får av alla aundsjuka satar där ute.

2008-08-12 @ 13:36:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0