Mysig kväll spenderad med två nära vänner.

Hej på er! Jag orkar inte skriva så utförligt nu.. kvällen har i alla fall varit jättetrevlig. Först var jag och solade med Elinore. Sedan mötte vi Carro och tog en fika på café 60. Imorgon ska jag jobba igen, med gulliga Julia! Jag förstår inte hur alla tjejer jag jobbar med på Salt kan vara så oerhört trevliga och gulliga. Jag trodde knappt att dessa sorters tjejer existerade, förutom mina utvalda bästa vänner jag redan har såklart. :)

Den fina headern har förresten Julie (www.nytt08.blogg.se) gjort. Jag är jättenöjd och känner att den här förändringen behövdes. Imorgon (idag) ska jag förresten fira världens bästa Caroline som fyller 18 år. Men hennes födelsedagsinlägg skriver jag imorgon då ögonen inte går i kors av trötthet..


Tror ni förresten inte att min snälla mamma hade städat klart bland mina skor idag under tiden jag var på jobbet. Jag blev nästan tårögd då jag såg hur fint hon ställt upp mina käraste ägodelar! Jag hade inte ens bett henne.. men så kom jag hem till ett rum där man (hör och häpna!) kunde se golvet som inte längre täcks av en massa pumps. Jag är glad över att ha världens bästa och finaste föräldrar.

Sov så sött!


Kommentarer
Postat av: Linn

Hej jag läste din kompis carolines blogg...hon heter typ lidman? eller något. Vet du om hon har blogg nu? hittar inte hennes :/

2008-08-16 @ 13:21:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0