Michael är inte bara min hjälte.





Hej på er!
Nu är jag hemma igen, skall snart börja göra mig iordning, äta lite och sedan åka och möta Patrik utanför NK där han jobbar. Det blir en mysfika och sedan ska jag följa med honom hem för att få presenter som han har köpt till mig från New York. Spännande.. ih!

Michael skrev och berättade att han har legat på sjukhus hela morgonen och dagen för att han imorse räddade en 20-årig tjej från att drunkna. Då han räddade henne skar han upp fötterna och en del av benet så han har fått sy en massa stygn. Han är alltså inte bara min hjälte. Precis innan jag kom till Italien så hade han räddat ett litet barn från att drunkna och föräldrarna hade varit så tacksamma så de köpte en massa presenter till honom. Ni kan ju tänka er hur trygg jag var i hans armar då vi badade tillsammans.

Efter incidenten idag som dock gick bra då det "bara" var fötterna och en del av benet som han skadade så är jag dock glad över att hans säsong som livräddare snart är över för det här året. Tanken på att det skulle hända honom något får det att vändas i magen på mig. Jag skulle inte stå ut med att sitta maktlös här i Sverige då.

Vi hörs lite senare!

Kommentarer
Postat av: felicia

cool header :)

2008-08-06 @ 18:40:04
URL: http://fillisplace.blogg.se/
Postat av: Julia

Jag undrar hur du fick jobbet i Salt butiken? :, bra blogg föresten :)

2008-08-06 @ 19:07:27
Postat av: anna

jag är glad för din skull, även om jag inte känner dig, för du verkar så himla lycklig när du skriver! Hur gammal är din kille?

2008-08-06 @ 22:56:42
Postat av: Mandy

Felicia: Tack!



Julia: Jag gick in i butiken och frågade om de behövde personal, sedan lämnade jag mitt cv då de sa att de var intresserade och fick komma på arbetsintervju och då fick jag jobbet. Tack så mycket! :)



Anna: Haha åh vad gullig du är! Vad roligt att höra, jag är jättelycklig! :) Han är 18 år.



2008-08-06 @ 23:52:12
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0