Mätt och belåten

Godkväll sockertoppar!

Mätt och belåten ska jag alldeles strax sova. Jag kom precis hem från middagen med Filippa på vår favorit-tapasrestaurang. Vi har ätit gott samt uppdaterat varandra om allt nytt som har hänt under den här sommaren. Det blev väldigt mycket prat om en viss person.. Det är nog inte så svårt att gissa vem, haha! Det var i alla fall hur mysigt som helst, men nu är jag alldeles trött i rösten för att jag har pratat så mycket. Men det blir så när man har mycket man vill dela med sig av. =)

Nu sitter jag och avslutar min religionläxa samtidigt som jag skriver med min älskling och lite vänner på msn. Innan jag går och lägger mig ska jag prata ett tag med Michael. Sedan ska det bli enormt skönt att sova, är hur trött som helst.

Imorgon ska jag rida för första gången på ett par månader. Det ska bli enormt roligt! Äntligen kommer rumpan, låren och magen bli lika snygga som de var innan semestern..

8.20 börjar jag imorgon, ingen höjdare. Onsdagar är min värsta dag i skolan. Kort lunch och en otroligt lång dag med många och tunga lektioner. Men det klarar jag! Sista lektionen i tyska är inställd imorgon, så 14.30 slutar jag, nice nice!

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja du verkar ju gå i en väldigt tuff skola, sovmorgon och inställda lektioner jämt och ständigt :/

2008-08-26 @ 23:37:17
Postat av: Mandy

VRG är slappt :(

2008-08-26 @ 23:49:20
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0