Dagens i-landsproblem..



Hade inte varit helt fel att befinna sig utomlands just nu. Inte för att det har hänt något speciellt här hemma, men jag saknar värmen, stränderna, shoppingen och den glada stämningen som alltid finns där då man är utomlands. Men Milano åker jag i alla fall till snart, närmare bestämt i början av september. Det blir ju en hel del resor dit nu :)... så jag ska inte klaga.


För att återkoppla till dagens tidigare skrivna inlägg om de vita skorna som jag inte kunde släppa den här sommaren.

Jag tänker inte göra som så många bloggerskor och visa en bild på hur många friend requests jag har på facebook och vädja om hjälp ifall någon kan hjälpa mig att svara på alla. Men jag har funderat på det här ett tag nu och jag förstår inte hur jag varje dag kan ha så många nya friend requests att jag nu är uppe i ett hundratal förfrågningar på bara någon vecka, som jag successivt betar av varje dag. Jag har ju inget känt namn eller liknande så jag förstår inte hur alla hittar mig? För den sidan på min facebook är så seg nu tack vare alla förfrågningar hit och dit att jag inte ens kan gå in där längre och acceptera de människor jag verkligen känner. Finns det någon knapp där man kan ta itu med alla samtidigt tror ni?.. Som sagt, dagens i-landsproblem känns ofta för löjliga för att ens våga nämna officiellt, men nu gör jag det i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Anonym

gaaah sluta fota din bak hela tiden! vadå vill du uppmärksamma den istället för din stora näsa eller?

2008-08-11 @ 20:57:48
Postat av: Mandy

Detta är så komiskt. Jag uppdaterar två bilder i ett inlägg - en framifrån och en bakifrån. Så du ditt lilla äckel får nog omformulera din kommentar då du tydligt kan se mitt ansikte på bilden överst :)

2008-08-11 @ 21:03:01
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Anonym

du har 6 bilder på den här sidan du visar din bak.

2008-08-12 @ 05:44:29
Postat av: Mandy

Jag tycker om de bilderna. Passar det inte så kan du dra. :)

2008-08-12 @ 09:48:44
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: Tessie

Vafan hade jag haft Mandys ass så hade jag lätt visat upp den!!!:D <3

2008-08-12 @ 14:39:39
Postat av: Mandy

Tss sötnöt :D <3

2008-08-12 @ 20:02:43
URL: http://gulligamaandyy.blogg.se/
Postat av: katt

seriöst va är problemet, låt människor få göra vad dom vill med sina bilder. draaaaa din lilla fjortis. Kan du inte ägna dig åt något annat ist?

mandy är ju hur söt som helst. de kanske ligger något i att de är i brist på ditt självförtroende som du trackar på henne ist för dig själv.....

2008-08-13 @ 16:17:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0